Margomari
Fanka BB :)
Margo a masz jakis sekretny przepis na gofry? Trzymam kciuki za oglądanie. Moze jednak cos kupisz, chociaz skarpeteczki
Lei przepis mam dobry. Gofry zawsze wychodzą. Dużo też zależy od gofrownicy. Tu w Norwegii gofry to prawie jak danie narodowe więc sprzęt mają dobry.
Margo czekaj spr. samoloty i lece ;D ale nie obiecuje, że wyjadę po tygodniu ;D
co za sen hahahahahahahaha ciekawe jestem jak wyglądałam hahaha ;D imprezowiczki ciężarne ;D no mogłybyśmy się wpisac w "nastoletnie matki' z mtv ;D
z ubrankami będzie dobrze, zobaczysz..
Doli wsiadaj w samolot. Tak mi smaka tymi goframi narobiłyście że właśnie zbieram się do kuchni i zrobię na podwieczorek.
Karinka rozumiem cię bardzo dobrze. mój M też chrapie i czasami musze wynieść się do drugiego pokoju.
Natasza cieszę się że już jesteś spokojniejsza i z maluszkiem wszystko ok.
Olusia odpoczywaj, nie przemęczaj się. W końcu masz 2 maluszki więc i podwójne obciążenie organizmu.
Dziewczyny dałam radę. Byliśmy w kilku sklepach dziecięcych. Oglądaliśmy przewijaki i łóżeczka. Nic nie kupiliśmy ale mam już coś upatrzone. W sklepie z ubrankami przełamałam się i kupiłam 2 czapeczki i skarpetki. Na bardziej konkretne zakupy nie jestem jeszcze gotowa. Stwierdziliśmy że odłożymy kasę na drugim koncie tak żeby móc później kupić wszystko za jednym zamachem i nie zbankrutować. Właściwie mój zapobiegawczy M zaczął odkładać tam kasę już od dobrych paru miesięcy więc jak już pójdziemy na zakupy nasz budżet nie poczuje tego aż tak bardzo. Wstawię zdjęcie zakupów na odpowiednim wątku.