Renatka1982
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny
Jakoś się trzymamy.
Teraz trochę mróz wyskoczył to może w chole.... wymrozi te wirusy.
Jakoś się trzymamy.
Teraz trochę mróz wyskoczył to może w chole.... wymrozi te wirusy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja już spać nie mogę :-( jak już się ułoże i jest mi wygodnie to małemu chyba mniej i kopie wtedy jak szalony ..
Nie pisałam Wam ale zostawiliśmy corcie na długi weekend w Pl, dzis mi ja rodzice przywożą, takze jestem wyspana na maxa, wypoczęta i naładowana pozytywna energia! Cos cudownego jaknie nie trzeba robic, jest porządek, cisza, nikt nie podbiera kanapek i nie poluje na moja komórkę
Z drugiej strony tesknie juz okrutnie i cieszę sie, ze to juz dzis
Dzień dobry.
Lei j nie miałam dzieci od 25-27 fakt ze się wyspalam ale i bez nich jeszcze bardziej nudno... Niestety dziś znowu jada i wrócą w nowy rok bo teraz ojczulka Sylwester przypada.
A Ksawery wczoraj do mnie przyszedł i się pyta czy jak teraz będę miała dzidzie z A to czy może do niego mówić tato
Magda ja mieszkam obok przychodni ale nie pozwalają mi się ruszyć z przychodni i muszę gnic 2 godziny :/
hej,
pobalowaliśmy wczoraj do 1 ;p
okazało się, że mały nie ma nic z uszami tylko ma przerośniętego migdała i mamy taka kuracje teraz eh...
wracając do wagi od wczoraj mam 0.5 kg wiecej
milia nie, szarlotka sypana to była , nie wiem o co chodzi z pleśnią ale ma faze od wczoraj
Aylin podpinam się pod pytanie bo też rozważamy :-)
sataga gratki wizyty
natasza kciuki za wizyte!!
babydust przykro mi z powodu koleżanki kurcze, może takie słowa, że może na Ciebie liczyć zawsze o każdej porze.. ?
Renatka hej, hej gdzie Ty byłaś? :-)
my sylwestra w domu chyba...
a za oknem mamy tak
Zobacz załącznik 661364