reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Tabasia, mi popękały czy wyszły naczynka na połowie piersi po zewnętrznej stronie i tez sa gorące i czerwone. W poprzedniej ciazy miałam to samo :zawstydzona/y:

Mi rzadko leci ale podczas karmienia to był dramat. Teraz bede częstować młoda, przynajmniej zdrowo.

Pisze juz 4 raz tego posta wiec kończę, ciagle mi sie kom zawiesza :wściekła/y:

Nie pisałam Wam ale zostawiliśmy corcie na długi weekend w Pl, dzis mi ja rodzice przywożą, takze jestem wyspana na maxa, wypoczęta i naładowana pozytywna energia! Cos cudownego jaknie nie trzeba robic, jest porządek, cisza, nikt nie podbiera kanapek i nie poluje na moja komórkę :-D

Z drugiej strony tesknie juz okrutnie i cieszę sie, ze to juz dzis :tak:

Witam się i ja z rana. Właśnie siedzę nana poczekalni w ośrodku zdrowia, bo jestem po wypiciu glukozy 75mg. Masakra! Cukier na czczo 87 wiec jest dobrze a nawet bardzo dobrze. Zobaczymy co będzie za dwie godziny... nie wiem jak komuś może s m a kowal to holerstwo. Ja do mojego kubka wciągnęła pół cytryny i ledwo ledwo to wypiłam. :szok: jeszcze chwile musze tu posiedzieć a za chwilkę idę do mamy. Mieszka na przeciwko tylko przez drogę, a tam przyjemniej będzie czekać tu z tymi chorymi to mogę tylko coś załapać :-)
Jutro już sylwester. Matko jak ten czas przeleciał. Tak nie dawno byłam w ciężkim szoku, że w ciąży jestem i tak szybko się udało a tu już poród za trzy miesiące z małym haczykiem :-D orzesz ty orzeszku, zaczynam mieć cykora :eek:

Dzień dobry.

Lei j nie miałam dzieci od 25-27 fakt ze się wyspalam ale i bez nich jeszcze bardziej nudno... Niestety dziś znowu jada i wrócą w nowy rok bo teraz ojczulka Sylwester przypada.

A Ksawery wczoraj do mnie przyszedł i się pyta czy jak teraz będę miała dzidzie z A to czy może do niego mówić tato :eek:

Magda ja mieszkam obok przychodni ale nie pozwalają mi się ruszyć z przychodni i muszę gnic 2 godziny :/

hej,

pobalowaliśmy wczoraj do 1 ;p

okazało się, że mały nie ma nic z uszami tylko ma przerośniętego migdała :angry:i mamy taka kuracje teraz eh...

wracając do wagi od wczoraj mam 0.5 kg wiecej :eek::crazy::angry:

milia nie, szarlotka sypana to była , nie wiem o co chodzi z pleśnią :-D:-D ale ma faze od wczoraj :-D

Aylin podpinam się pod pytanie bo też rozważamy :-)

sataga gratki wizyty :D

natasza kciuki za wizyte!!

babydust przykro mi z powodu koleżanki :( kurcze, może takie słowa, że może na Ciebie liczyć zawsze o każdej porze.. ?

Renatka hej, hej gdzie Ty byłaś? :-)

my sylwestra w domu chyba...
a za oknem mamy tak
Zobacz załącznik 661364

Ja tam na nudę nie narzekam ;-) w koncu mam czas i sile zeby z mężem porozmawiać, ustalić plan działania na nowy rok, wychodzimy z domu kiedy chcemy, jemy w spokoju itd no i śpimy kiedy chcemy :-D:-D ja np ide wlasnie w kimke. Cuuu dooo wniee! :tak:

reklama
A ja już spać nie mogę :-( jak już się ułoże i jest mi wygodnie to małemu chyba mniej i kopie wtedy jak szalony ..

Przynajmniej kopie zebys sie nie martwila;-)

Nie pisałam Wam ale zostawiliśmy corcie na długi weekend w Pl, dzis mi ja rodzice przywożą, takze jestem wyspana na maxa, wypoczęta i naładowana pozytywna energia! Cos cudownego jaknie nie trzeba robic, jest porządek, cisza, nikt nie podbiera kanapek i nie poluje na moja komórkę :-D

Z drugiej strony tesknie juz okrutnie i cieszę sie, ze to juz dzis :tak:

Lei to masz raj na ziemi:-D

Dzień dobry.

Lei j nie miałam dzieci od 25-27 fakt ze się wyspalam ale i bez nich jeszcze bardziej nudno... Niestety dziś znowu jada i wrócą w nowy rok bo teraz ojczulka Sylwester przypada.

A Ksawery wczoraj do mnie przyszedł i się pyta czy jak teraz będę miała dzidzie z A to czy może do niego mówić tato :eek:

Magda ja mieszkam obok przychodni ale nie pozwalają mi się ruszyć z przychodni i muszę gnic 2 godziny :/

Myla no i co mu powiedzialas?

hej,

pobalowaliśmy wczoraj do 1 ;p

okazało się, że mały nie ma nic z uszami tylko ma przerośniętego migdała :angry:i mamy taka kuracje teraz eh...

wracając do wagi od wczoraj mam 0.5 kg wiecej :eek::crazy::angry:

milia nie, szarlotka sypana to była , nie wiem o co chodzi z pleśnią :-D:-D ale ma faze od wczoraj :-D

Aylin podpinam się pod pytanie bo też rozważamy :-)

sataga gratki wizyty :D

natasza kciuki za wizyte!!

babydust przykro mi z powodu koleżanki :( kurcze, może takie słowa, że może na Ciebie liczyć zawsze o każdej porze.. ?

Renatka hej, hej gdzie Ty byłaś? :-)

my sylwestra w domu chyba...
a za oknem mamy tak
Zobacz załącznik 661364

Doli zazdroszcze sniegu, u mnie leje i zimno. Zycze zdrowka synkowi.

Do góry