reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Myla może Twoi synowie bardziej przywiązani są do Arka niż Twojego byłego. Może chciał mówić do Arka tato bo boi się że mała będzie ważniejsza dla niego i chciałby być dla niego tak ważny ;)

reklama
Przywiązani bardziej to nie bo się z ojcem widza dość często a i choćby Marcina bardziej i dłużej znali niż Arka. Może to ze mała teraz ale w ogóle juz na poczatku jak byłam z Arkiem to padło takie pytanie i mnie zadziwilo ze akurat z arkiem taki pomysl

Może im przypasowal. Z tego co mowilas to u ojca dzieciaki nawet czasem lekcji nie odrobia a Arek chyba bardziej jak ojciec bo jak trzeba to krzyknie a jak trzeba to i pocieszy...musicie im wytłumaczyć a na pewno Arek musi że będą dla niego ważni tak samo jak mała, bo mogą się bać tego że ona będzie dla niego ważniejsza

Witam :-)

no i dostałam się dziś do lekarza :tak: niestety z gardła zaczęło schodzić w dół i dostałam antybiotyk :-( najgorsze ,że Wiktora chyba zaraziłam , bo ma podwyższoną temp. i delikatnie pokasłuje :-( puki co dostał vit C i syrop na kaszel :-(

Kifsi ja w tej ciazy tez wiecej przytyłam ..., i mam wiecej dolegliwości i mniej siły. Tak to jest każda ciaza inna ..
z dolegliwościami i siłą podobnie :tak:w poprzedniej mogłam góry przenosić :-)

gratuluje udanych wizyt

zdrówka dla chorujących

margo masz znowu termin wizyty jak ja :) nie dosc ze masz ten sam termin porodu to jeszcze wizyty w tym samym czasie :) ja tylko w czwartek ide a ty w srode :) tylko nie wiem czy teraz bede miala USG
no ale w 30tc syn mial juz 2 kilo :-Da na koncu urodzil sie 4,1 kg :-D mam nadzieje ze mlode nie pobije rekordu :-D

Natasza gratuluje upragnionego synka :) teraz to napewno juz spokojniejsza :) mamy klocuś :p

Myla i słusznie powiedziałaś ..., tata to tata a mama to mama , niech mowi wujek :p , ja do mojej macochy mowie ciocia zawsze tak mówiłam ...

Kifsi zdrówka wam zycze :)

U nas tez zima :

ImageUploadedByForum BabyBoom1419964477.804099.jpg

A nie prosiłam sie o nią :p

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1419964477.804099.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1419964477.804099.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 29
reklama
Do góry