reklama
Myla Novak
Fanka BB :)
Przywiązani bardziej to nie bo się z ojcem widza dość często a i choćby Marcina bardziej i dłużej znali niż Arka. Może to ze mała teraz ale w ogóle juz na poczatku jak byłam z Arkiem to padło takie pytanie i mnie zadziwilo ze akurat z arkiem taki pomysl
Może im przypasowal. Z tego co mowilas to u ojca dzieciaki nawet czasem lekcji nie odrobia a Arek chyba bardziej jak ojciec bo jak trzeba to krzyknie a jak trzeba to i pocieszy...musicie im wytłumaczyć a na pewno Arek musi że będą dla niego ważni tak samo jak mała, bo mogą się bać tego że ona będzie dla niego ważniejsza
kifsi
Witam :-)
no i dostałam się dziś do lekarza niestety z gardła zaczęło schodzić w dół i dostałam antybiotyk :-( najgorsze ,że Wiktora chyba zaraziłam , bo ma podwyższoną temp. i delikatnie pokasłuje :-( puki co dostał vit C i syrop na kaszel :-(
gratuluje udanych wizyt
zdrówka dla chorujących
no i dostałam się dziś do lekarza niestety z gardła zaczęło schodzić w dół i dostałam antybiotyk :-( najgorsze ,że Wiktora chyba zaraziłam , bo ma podwyższoną temp. i delikatnie pokasłuje :-( puki co dostał vit C i syrop na kaszel :-(
z dolegliwościami i siłą podobnie w poprzedniej mogłam góry przenosić :-)Kifsi ja w tej ciazy tez wiecej przytyłam ..., i mam wiecej dolegliwości i mniej siły. Tak to jest każda ciaza inna ..
gratuluje udanych wizyt
zdrówka dla chorujących
margo masz znowu termin wizyty jak ja nie dosc ze masz ten sam termin porodu to jeszcze wizyty w tym samym czasie ja tylko w czwartek ide a ty w srode tylko nie wiem czy teraz bede miala USG
no ale w 30tc syn mial juz 2 kilo a na koncu urodzil sie 4,1 kg mam nadzieje ze mlode nie pobije rekordu
no ale w 30tc syn mial juz 2 kilo a na koncu urodzil sie 4,1 kg mam nadzieje ze mlode nie pobije rekordu
Karina34
Załączniki
Myla Novak
Nazarlam się jak świnia.... Chyba uleje
Renatka1982
Ja też ... :/
reklama