reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Dziewczyny po wizycie :-) dziekuje wszystkim za kciuki !!:-) wszystko ok gin potwierdził chlopca chociaż ja na ekranie od razu pisiora widziałam :-) wazy 780g takze jak to położna powiedziała mały klocuś:-) cala reszta ok:-) szyjka troche krótsza bo miesiac temu było 43mm a teraz37mm ale nic nie mowił..więc trzeba mu zaufać :-)

Po wixycie pojechaliśmy z m na zakupy i między innymi zaszalelismy w Smyku no i zamówilismy łóżeczko będzie ok połowy stycznia:-)

Myla no właśnie i co mu powiedziałaś??

natasza to super!! jakie łóżeczko ? :D

ja ide na spacer
nie chce mi sie jak nie wiem, jest - 10 stopni ale sloneczko świeci jednak jak dupy nie rusze to zalegne na sofie do końca dnia, może mi się polepszy :p

sikam poraz tysięczny i zmykam :p

natasza patrzyłam na to samo!!! <3333 :-) chciałam z ikei ale takie fajne to min 300 zł do tego materacyk itp i sie zrobi zaraz za dużo :/

ja wróciłam, zrobiłam 4 km :p
kupiłam w rosmanie trochę pierdołek, chciałam szalik małemu ale nie ma tylko takie grube szaliki obrzydliwe :no: eh no coż

Natasza gratuluje chlopaczka, super ze wszystko ok, ale duzy juz:tak:

Margo :szok: siarczysty mroz.

Doli to fajny space, tylko uwazajcie dziewczyny teraz jak macie slisko zeby nie upasc.

Ja rano poszlam do sklepu a deszcz padal jak nie wiem, buty mi przemokly.
Teraz ide sie uczyc szydel.kowac jak cos zrobie fajnego to sie pochwale

U nas przez święta nikt oczywiście nie mógł zrobić nic z lodem na chodniku i na spacerach z psami nie raz byłam bliska upadku...

U mnie też ślisko więc mimo że mam ochotę na spacer to sama się z domu nigdzie nie ruszam. Pogodę za to taką mroźną uwielbiam. Jest trochę śniegu ale nie za dużo, mroźne, świeże powietrze i duuuuuuuużo słońca :happy:

Natasza super że z maluszkiem wszystko ok. Ja mam wizytę 14/01. To będzie końcówka 29 tyg. Ciekawa jestem ile ten mój klocek będzie ważył bo na ostatniej wizycie 17/12 było 750 g.

reklama
Natasza gratulacje udanej wizyty i malego klopsika ;) ja mam lozecKo klups zyrafke właśnie ;)

Powiedzial małemu ze nie może bo tacie byłoby przykro.
Według mnie mógłby mówić,arek tez nie ma nic przeciwko ale Adrian by chyba spazmy dostał. Zresztą jakby mały miał mówić do jego baby mama to bym.chyba ocipiala ze zlosci

Do góry