sataga fgratulacje
mi tez z piersi nic nie cieknie 0 nigdy nie cieklo zreszta , w rzadnej z ciaz, nawet jak karmilam to nie musilaam korzytac z wkladek laktacyjnych bo nic nie lecialo samoistnie a kazde z dzieci karmilam przez 9 miesiecy
- ale mialo to tez swoja zla strone bo musialam ciagle pic jakies herbatki na laktacje tudziez piwka
nigdy tez ie mialam problemu z nawalem pokarmu , ciekawe czy tym razem tez bedzie tak samo
pojechalam z dzieckiem na zakupy dzisiaj i udalo sie nawet kupic kilka rzeczy w niezlych cenach oczywiscie najwiecej dla dzidziola kupilam hehe jeszcze kilka bodziakow do kupienia i bede miala cala wyprawke , pozniej tylko wanienki kosmetyki i takie pierdulki i juz
no i zaliczylam pierwszego mcdonaldsa w tej ciazy dzisiaj o dziwo po zjedzeniu frytek, buly i troche shaka cukier byl 125
takze niezle ale to raczej zasluga tego ze dylalam ciagle
ale jak wrocilam do domu to padlam i brzuch znowu twardnial troche takze teraz lenistwo
Magdalena ja tez bym wziela te ubranka , mysle ze kuzynka ci to zaproponowala wiedzac ze beda dobrze wykorzystane przez ludzi ktorych ona zna i dazy jakimis uczuciami i nie wyrzucaj ich ani nie oddawaj , wykorzystaj przeciez to niczyja wina ze malutka odeszla
a jak kuzynka znowu bedzie miala dziecko wtedy jej oddaj
ja za to dowiedzialam sie ze kolezanka z pracy (pracujemy razem od 11 lat ona jest tydzien mlodsza ode mnie i ma 6 letnie dziecko ) ktora juz od dluzszego czasu walczyla z rakiem piersi jest w szpitalu bo watroba jej przestala dzialac w wyniku przerzutow
kurde doła zalapalam , chchcialabym jej wyslac jakiegos smska ale w glowie kompletna pustka co takiego mozna napisac zeby dodac otuchy a nie dolowac