reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Marela mam nadzieje ze ci przejdzie szybko zgaga i mdlosci. Mnie zgaga tez czasem lapie, przewaznie jak sie przejem.

Margo pomalutku z tym sprzataniem, jak to mowia robota nie Golota nie ucieknie.

Ale mnie zlapalo na sikanie od popoludnia, co chwile chodze kurde, oszaleje.

Milia
maz sie zjawil?

reklama
Aylin, ja niestety nie pomogę, bo nie mam.

Margo, to teraz odpoczywaj i nie przesadzaj z tym sprzątaniem, powolutku sobie zrobisz wszystko.

Zapisałam sie do szkoły rodzenia na styczeń i okazało się, że muszę mieć zaświadczenie od gina, że mogę brać udział w ćwiczeniach. Wysłałam po nie męża, bo akurat w poniedziałki przyjmuje, pojechał i przepadł...

Ja zaczynam zajęcia bw szkole rodzenia za tydzień w środę i też muszę mieć takie zaświadczenie:-)

Tabasia wiesz coś w tym jest aby postawić na selekcję naturalną i malą ingerencję..tylko czemu nikt się nie postawi na miejscu tych kobiet.. ile by było poronien i niedonoszonych ciaż gdyby w Polsce było takie podejscie.. ehh..

Kuklaki super koszyki :-)

Mąż mi zrobił niespodziankę i wzioł urlop w pracy aby isć ze mną jutro na wizytę.. po 4 tyg to mam już trochę stres..

Sataga gratuluje :)

Karina i Ciebie tez rozklada? Zdrowiej!!

Olusia 40str do 5 stycznia :D

Kuklaki myslisz ze naychnienie w koncu przyjdzie? Idzie juz tydzien :/

Natasza znam przypadek Polki ktorej nie chcieli pomoc w 2miesiacu,powiedzieli ze co ma byc to bedzie a polski gin jej ciaze uratowal i msly ma juz 4 lata.
Ja juz sie przyzwyczailam... niestety do tego systemu.

reklama
sataga fgratulacje :)

mi tez z piersi nic nie cieknie 0 nigdy nie cieklo zreszta , w rzadnej z ciaz, nawet jak karmilam to nie musilaam korzytac z wkladek laktacyjnych bo nic nie lecialo samoistnie a kazde z dzieci karmilam przez 9 miesiecy :) - ale mialo to tez swoja zla strone bo musialam ciagle pic jakies herbatki na laktacje tudziez piwka :-D:-D nigdy tez ie mialam problemu z nawalem pokarmu , ciekawe czy tym razem tez bedzie tak samo

pojechalam z dzieckiem na zakupy dzisiaj i udalo sie nawet kupic kilka rzeczy w niezlych cenach oczywiscie najwiecej dla dzidziola kupilam hehe jeszcze kilka bodziakow do kupienia i bede miala cala wyprawke , pozniej tylko wanienki kosmetyki i takie pierdulki i juz :)
no i zaliczylam pierwszego mcdonaldsa w tej ciazy dzisiaj o dziwo po zjedzeniu frytek, buly i troche shaka cukier byl 125 :) :) takze niezle ale to raczej zasluga tego ze dylalam ciagle :) ale jak wrocilam do domu to padlam i brzuch znowu twardnial troche takze teraz lenistwo

Magdalena ja tez bym wziela te ubranka , mysle ze kuzynka ci to zaproponowala wiedzac ze beda dobrze wykorzystane przez ludzi ktorych ona zna i dazy jakimis uczuciami i nie wyrzucaj ich ani nie oddawaj , wykorzystaj przeciez to niczyja wina ze malutka odeszla :( a jak kuzynka znowu bedzie miala dziecko wtedy jej oddaj

ja za to dowiedzialam sie ze kolezanka z pracy (pracujemy razem od 11 lat ona jest tydzien mlodsza ode mnie i ma 6 letnie dziecko ) ktora juz od dluzszego czasu walczyla z rakiem piersi jest w szpitalu bo watroba jej przestala dzialac w wyniku przerzutow :( :( kurde doła zalapalam , chchcialabym jej wyslac jakiegos smska ale w glowie kompletna pustka co takiego mozna napisac zeby dodac otuchy a nie dolowac :( :(

Do góry