reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Kuklaki, tak, wrócił :) 50 minut wracał, bo korki przez śniezycę i straszny ruch dziś w mieście.
Ja też cały czas sikam, nie miałam w ogóle takiego okresu, zebym zauważyła zmniejszenie częstotliwości...

Sataga, gratuluję :-)

Tabasia, no właśnie, jak są jakieś wady genetyczne, słaby płód, to pewnie nic się nie zdziała, ale bywa tak, ze jest za mało progesteronu, który można podać i stworzyć warunki zdrowemu dziecku do rozwoju, czy pomóc kobietom z problemami z krzepliwością czy innymi, zakłada się szwy na szyjkę itp.,ja uważam, że to nieludzkie zostawienie kobiety samej sobie, żeby działała natura, nie jesteśmy zwierzętami...
Najgorzej sie zabrać za pisanie, jak już sie weźmiesz, to pójdzie :-)

reklama
Chociaz Wy we mnie wierzycie :D

Margomari odpoczywaj!! Taki najazd rodzinki na pewno meczacy.

My wyprawiamy sylwestra w tym roku. 8 doroslych, 4 dzieci i 2 w brzuchach :p

Babydaust fajnie ze mialas udane zakupy, przykro mi z powodu twojej kolezanki, taka mloda, mam nadzieje ze wygra z choroba.

Milia ja to nie mam caly czas ale sa takie dni ze moglabym przeniesc sie do WC:-D

Neta mam nadzieje ze cie nie zlapie na calego i bedziesz mogla sie cieszyc z przyjazdu meza:tak:

Mnie znów coś rozkłada :(
Majkę rozłożyło tydzień temu w poniedziałek, aż w szpitalu wylądowałyśmy, miała 40 stopni gorączki, kaszel, katar. Została tam na dwa dni, a ja z nią. Przy okazji mnie rozłożyło. Lekarz kazał mi pić Flegaminę i *spam*, ale nic nie pomogło. Dziś już umierająca poszłam do innego lekarza i kazał robić inhalacje z sody oczyszczonej, bo płuca mam czyste, gardło też, tylko nieziemski kaszel, jakby mi chciało gardło uciec...
Jak mnie w nocy ten kaszel obudzi to męczy aż zwymiotuję, więc wesoło nie jest. plus tego taki, ze nie trzeba antybiotyku, bo "to tylko kaszel" :/
Zdrówka dziewczynki !!!
W życiu Was nie doczytam (mam zaległości ok. 2 miesięcy), ale w wolniejszej chwili podczytam co nieco.
Mały waży ponad pół kilograma, ja przytyłam już +6,5 kg :/
To tyle u nas :)

Niestety te wdxystkie przeziebienia i wirusy to skutek wiosennej pogody tej zimy :-/
Wszystkim chorowitkom zyczę dużo zdrówka i szkbkiego wyzdrowienia :-)

Zaczynam odliczanie...jeszcze 11godzin i 25 minut do wizyty :-):-)

Ja mam wizytę dopiero 8.01...i to bez USG!!!!!!!

Renatka tragedia z tymi cholernymi wirusami... Jeszcze nic nie możemy wziasc dobrze ehhh...

Co do sylwestra to my spedzamy go w domu. Mieliśmy iść do znajomych ale nie chce mi się za bardzo zwłaszcza ze to dość daleko... Kupie sobie jakiegoś browara ;) i o północy pójdę spać :/

Myla, ja mam 19.01... równo miesiac przerwy... Ale na szczęście mała już tak kopie, że na razie jestem spokojna.

My też w domu spędzamy Sylwestra, mieliśmy iść do znajomych, ale to pierwszy Sylwester naszego psa i nie wiemy, jak on zareaguje na fajerwerki, więc wolimy zostać, zresztą jakoś nie mam ochoty na imprezy...

Renatka, zdrówka!

reklama
Do góry