reklama
Pat wyluzj kochana
ja tez przypalilam suszarką na oparciu :/ pozatym przy dziecku..już nic nie będzie takie piekne ;D jak nie urzyga to zasika albo zakupca, albo wywali marchewke a starsze poysuje, lol
poki co nic mi się z tego nie przydarzyło prócz zachlapania żarciem/piciem
Olusia gratki wizyty :-)))) rosną dzieciaczki :-)
a ja mam dosyć, 2 godz pieklismy pierniki, masakra z dramatem jak to z dzieckiem kręgosłupa nie czuje .. -_-
ja tez przypalilam suszarką na oparciu :/ pozatym przy dziecku..już nic nie będzie takie piekne ;D jak nie urzyga to zasika albo zakupca, albo wywali marchewke a starsze poysuje, lol
poki co nic mi się z tego nie przydarzyło prócz zachlapania żarciem/piciem
Olusia gratki wizyty :-)))) rosną dzieciaczki :-)
a ja mam dosyć, 2 godz pieklismy pierniki, masakra z dramatem jak to z dzieckiem kręgosłupa nie czuje .. -_-
No wiem dziewczyny, wszystko by było dobrze gdyby nie to ze dopiero co go kupilismy...i boje się żeby psy się do tej dziury bnie dobraly zanim nie kupie narzutu -_-
Olusia super że maluszki ok mi brzuch z jednym skacze to wyobrażam sobie jak Twój musi skakać
U mnie w pracy prezenty są na pewno ale mnie omina
Olusia super że maluszki ok mi brzuch z jednym skacze to wyobrażam sobie jak Twój musi skakać
U mnie w pracy prezenty są na pewno ale mnie omina
Pat współczuję z tym naroznikiem ale tak jak Doli piszę, przy dziecku i tak długo by czysty nie wytrzymał. Mój był już zarzygany, zasilany, okupciany a o plamach z jedzenia to nawet nie mówię. Także kupiłam ładne narzuty i musi przetrwac jeszcze drugiego łobuz. Potem kupimy nowy. Także nie martw się
Wiem Pat, my mamy cały pokój do remontu, gdzie zamykaliśmy psa, jak chodziliśmy do pracy, pomalowany, z nową podłogą, z szafą z litego drewna czekał na lepsze czasy, aż będzie nas stać na jakieś fajne łóżko - pokój do malowania, podłoga do wymiany, szafa obrgyziona A z pracą to przykre, w mojej firmie w zeszłym roku zrobili wigilię, ale w siedzibie pod Warszawą, kolega pojechał, a ja akurat miałam łyżeczkowanie po poronieniu... każdy dostał kopertę, tylko ja nie, choc liczyłam, ze szef przekaże koledze dla mnie... A miałam bardzo dobry rok i byłam chwalona, wtedy pozbyłam się większości złudzeń.A mąż pracuje w dużej firmie i robią u nich wystawną wigilię w hotelu, ale niestety zamiast bonów dają im prezenty rzeczowe: w tym roku ohydna męska kosmetyczka, w zeszłym portfel, wcześniej butelka whisky i kawa Lavazza... 100x bardziej wolelibyśmy bony...
Tabasia
Podwojna marcowka :)
Wspolczuje Pat
My na wiosne kupilismy nowy zestaw skorzany i juz wyglada jakby mial kilka lat :/ pies go tak nie zniszczyl co dziecko...
Pies za to obgryzl wszystkie futryny i listwy. Zjadl dywaniki... echhh... a o ogrodzie nie wspomne ;(
My na wiosne kupilismy nowy zestaw skorzany i juz wyglada jakby mial kilka lat :/ pies go tak nie zniszczyl co dziecko...
Pies za to obgryzl wszystkie futryny i listwy. Zjadl dywaniki... echhh... a o ogrodzie nie wspomne ;(
reklama