reklama
hej
zaraz zabieram się za drożdżowe makowce, mam nadzieje, że dam radę
natasza cos to upatrzyła? :-)
babydust przeceny już są!!! szalejcie najmniej ludzi w pon rano ;D
Karina ale lipa z wolnym :/ ale widzę, Twój optymizm zamiast wkurzania się i dobrze :-)))
Aylin hej, jak tam obrobiona już jesteś?
zaraz zabieram się za drożdżowe makowce, mam nadzieje, że dam radę
natasza cos to upatrzyła? :-)
babydust przeceny już są!!! szalejcie najmniej ludzi w pon rano ;D
Karina ale lipa z wolnym :/ ale widzę, Twój optymizm zamiast wkurzania się i dobrze :-)))
Aylin hej, jak tam obrobiona już jesteś?
Heeej:*
Wracamy z wizyty. Szyjka zamknięta, infekcja wróciła (bylabym w szoku jakby nie wróciła ^^). Twardnienie najprawdopodobniej przez szalonego Wojtka... Mam kontrolować i jak znowu pojawi się to, że będzie to często to wziąć nospe a jak po nospie nie przejdzie to do szpitala bo to że teraz nic się nie dzieje nie znaczy że będzie tak ciągle. Szalony ten mój syn...
Są przeceny a ja juz niemalże splukana licze na noworoczne...
Wracamy z wizyty. Szyjka zamknięta, infekcja wróciła (bylabym w szoku jakby nie wróciła ^^). Twardnienie najprawdopodobniej przez szalonego Wojtka... Mam kontrolować i jak znowu pojawi się to, że będzie to często to wziąć nospe a jak po nospie nie przejdzie to do szpitala bo to że teraz nic się nie dzieje nie znaczy że będzie tak ciągle. Szalony ten mój syn...
Są przeceny a ja juz niemalże splukana licze na noworoczne...
Pat, dobrze, że z szyjką ok, mam nadzieję, że jednak to twardnienie to nic poważnego...
Aylin, nie nastawiaj się źle, trzymam kciuki &&&
Doli, na pewno dasz radę, w końcu drożdżowe to Twoja dziedzina
Ja gotuję warzywa na sałatkę, potem zrobię pierniczek Pat, a wieczorem upiekę indyka, bo dostaliśmy wczoraj pierś od teściowej i marynuje się. No i trochę sprzątania dziś, trochę jutro.
Niestety z wyprzedaży nie skorzystam, spłukani jesteśmy totalnie, mamy jednie dosłownie odliczone pieniądze jeszcze tylko na chleb
Aylin, nie nastawiaj się źle, trzymam kciuki &&&
Doli, na pewno dasz radę, w końcu drożdżowe to Twoja dziedzina
Ja gotuję warzywa na sałatkę, potem zrobię pierniczek Pat, a wieczorem upiekę indyka, bo dostaliśmy wczoraj pierś od teściowej i marynuje się. No i trochę sprzątania dziś, trochę jutro.
Niestety z wyprzedaży nie skorzystam, spłukani jesteśmy totalnie, mamy jednie dosłownie odliczone pieniądze jeszcze tylko na chleb
Ostatnia edycja:
Pat uff..to teraz luzik :-) wypoczywaj ( dobry żart )
milia no musze się wziąć, najgorsze to stanie w kuchni 3 godz jak nic -_-
a mój syn jest chory, wtf kuźwa pogoda wiosenna to łapie co chwile :/ jutro na 8.20 mamy wizyte, suuuuuuper. napewno dotrzymam do 22 na wigilii wstając o 6-7... z pewnością...
milia no musze się wziąć, najgorsze to stanie w kuchni 3 godz jak nic -_-
a mój syn jest chory, wtf kuźwa pogoda wiosenna to łapie co chwile :/ jutro na 8.20 mamy wizyte, suuuuuuper. napewno dotrzymam do 22 na wigilii wstając o 6-7... z pewnością...
reklama