reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Dzień dobry :)
wszystkie spią czy w wirze przygotowań światecznych??

O 10.20 mam diabetologa.... jakos ne patrze optymistycznie na ta wizyte.....

hej

zaraz zabieram się za drożdżowe makowce, mam nadzieje, że dam radę :-D

natasza cos to upatrzyła? :-)

babydust przeceny już są!!! szalejcie :-D najmniej ludzi w pon rano ;D

Karina ale lipa z wolnym :/ ale widzę, Twój optymizm zamiast wkurzania się i dobrze :-)))

Aylin hej, jak tam obrobiona już jesteś? :p

Witam się i ja dziś Dużo pracy mnie Czeka 2 ciasta upiec barszcz bigos zrobić i sałatkę na jutro. Jutro tylko rybkę usmarze i zrobione

Heeej:*
Wracamy z wizyty. Szyjka zamknięta, infekcja wróciła (bylabym w szoku jakby nie wróciła ^^). Twardnienie najprawdopodobniej przez szalonego Wojtka... Mam kontrolować i jak znowu pojawi się to, że będzie to często to wziąć nospe a jak po nospie nie przejdzie to do szpitala bo to że teraz nic się nie dzieje nie znaczy że będzie tak ciągle. Szalony ten mój syn...

Są przeceny a ja juz niemalże splukana :( licze na noworoczne...

Pat, dobrze, że z szyjką ok, mam nadzieję, że jednak to twardnienie to nic poważnego...

Aylin, nie nastawiaj się źle, trzymam kciuki &&&

Doli, na pewno dasz radę, w końcu drożdżowe to Twoja dziedzina :)

Ja gotuję warzywa na sałatkę, potem zrobię pierniczek Pat, a wieczorem upiekę indyka, bo dostaliśmy wczoraj pierś od teściowej i marynuje się. No i trochę sprzątania dziś, trochę jutro.

Niestety z wyprzedaży nie skorzystam, spłukani jesteśmy totalnie, mamy jednie dosłownie odliczone pieniądze jeszcze tylko na chleb :(

Ostatnia edycja:
Pat uff..to teraz luzik :-) wypoczywaj ( dobry żart :p )

milia no musze się wziąć, najgorsze to stanie w kuchni 3 godz jak nic -_-

a mój syn jest chory, wtf kuźwa pogoda wiosenna to łapie co chwile :/ jutro na 8.20 mamy wizyte, suuuuuuper. napewno dotrzymam do 22 na wigilii wstając o 6-7... z pewnością...

Doli, wystoisz tyle? może rób sobie krótkie przerwy, nawet na kilka minut, żeby kręgosłup odpoczął...
Co za pech z tymi chorobami, mam nadzieję,że to nic poważnego :(

reklama
Doliores a gdzie tam, sprzatanie, choinka i 2 serniki. Oprócz tego do k ok leżanki po śledzie, kurtkę do reklamacji i mogę swietowac :)

Do góry