reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Ja mam takie male plamki ze dwie na zewnatrz po bokach ale mam je odkad pamietam i kazala mi gin tym cotrimazolem 2-3 razy smarowac a jak nie pomoze to dermatolog. Mnie to ani nie swedzi ani nic. Zreszta nawet jak laser robulam to mi kosmetyczka tez nie powiedziala a ja jakis nie przywiaxywalam do tego wagi.

reklama
hej

:ninja2:

humor mam z pupy :(

leje deszcz, wiatr głowy urywa, nie śpie po nocach bo Mały wariuje do 1-2 w nocy a potem odsypia nad ranem, kiedy starszak się budzi..eh

Pat ostatnio b. często w zasadzie co chwile, jak cos robiłam to wtedy nie zwracałam uwagi ale położyłam się i co chwile :/ biorę te 6 tabl. magnezu i oby to pomogło no i mniej stresu by się przydało.. kręgosłup też boli ale nie zbyt mocno :/ gorzej ze stopami :szok: mi teraz ten nowy lekarz od razu wyczuł, że mam to stawianie, tylko zerknął tam gdzie trzeba

natasza mały ma zapalenie spojówek - już śladu nie ma po tym, ale jeszcze 3 dni kropimy oczy 4x :/ horro i do tego kaszle mocno od wczoraj, no po prostu cudownie :/ stawianie to takie pulsujące wybrzuszanie się, u mnie nie rowne taki stożek mi sie robi, dosyć bolesne i nieprzyjemne :/

Myla ale jedna herbatka nic pewnie nie zdziałała, spokojnie..

Milia ja nic nie miałam, ale jak cś to clotrimazolum dawał rade

Margo uważaj na siebie

Doli właśnie tez sobie magnez kupiłan. I pregne plus bo gin mi polecił ale ona 52zl wiec będę szukać jakiś tańszy odpowiednik bo tyle kasy za 30 tabletek to trochę dużo. .

Dzień Dobry :-)

piękne choineczki macie :tak: u nas też juz stoi prawie ubrana :tak: jeszcze małż ma dorzucić jakieś słodkości :-)

myla - ja też nic na święta nie mam gotowe :tak:

lei- dzięki za odpowiedz w sprawie spojenia :tak: u mnie ból nasila się jak dużo chodze i dokładnie tak jak piszesz jakby ktoś kijem przywalił :-( spokojnej podróży i sio złym humorkom :tak:
asiatipl - dobrze ,że małej w końcu przechodzi :tak:

uciekam coś w końcu zrobić bo mnie niedługo środa zastanie :-) qurcze muszę w końcu wymyślić jakie ciasto upiec bo na nic nie mam ochoty :-(

miłego dnia

Mila, ja bym jednak poszła do gina z infekcją, bałabym się brac coś na własną rekę no i nie wiadomo, czy to grzybek, czy zapalenie jakieś...
Udanego pobytu w PL :-)

Asiorek, to fajnie, że się rozerwałąś :-)

Marela, no widzisz, a myślałaś, ze taki duży brzuch masz, to dopiero będzie niespodzianka :-)

Margo, nie stresuj się tak i myśl o sobie, ja wiem, że to goście, ale to jednak rodzina, a Ty jesteś w ciąży i nie musisz skakać koło nich, jak coś nie będzie dopięte, to świat się nie zawali, nie przemęczaj się.

Myla, u Ciebie tez się nie zawali, nie masz siły, to nie rób, są gotowce w sklepach, a z pewnych rzeczy też można zrezygnować, nawet jeśli były co roku.

Pat
, a patzryłaś przez internet? ja tylko przez allegro kupuję, róznica nawet 15 zł.

Milia ja tak na spontanie kupilam bo poszlam po magnez wiec przy okazji i to kupilam. Ale pierwszy i ostatni raz bo sadze ze są tez jakieś równie dobre a tańsze...
A byliśmy w Tesco i tam promocje f&f 50%...ale złapał mnie taki bol że się poddalam i nic nie kupiłam dla małego -_-

Boże psy pogryzly i poroznosily mi po narożniku tłusty krem ;( siedze i becze bo narożnik na tydzień a plam na nim w uj i próbuje to zmyć ale bez skutku ;( ;( ;( ;( ;(

reklama
o kurde!!!!! :/ chyba jakimś rozpuszczalnikiem, zmywaczem?? zobacz z czego masz obicie i spr. co możesz użyć
może płyn do naczyć??

Do góry