reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Zmywacz i rozpuszczalnik mogą mi odbarwic...jeszcze M mnie wkurzyl bo mówi mi nie przejmuj się.... Jasne e końcu wydalismy kupe kasy i narożnik juz cały w plamach ;(

Próbuje gorąca woda i susze od razu żeby sprawdzić efekt a jak to bic nie da to spróbuje płynem...

reklama
Pat, płyn powinien dac radę, a jak nie, to spróbuj zmywaczem gdzieś z tyłu na małej powierzchni albo z boku rozkładanej części (po wewnętrznej stronie).
Ja dzis wyszłam z łazienki i zastałam mojego psa z ozdobą choinkową, która wydawała mi sie bezpieczna, taka figurka, gdzie główka była szklana, ale taka twardsza niż zwykłe bombki, a reszta z materiału, a tu ta główka rozbita, a Frodo siedzi wśród tych szkiełek i coś memła, okazało się, że czapeczkę... Myślałam, że zeżarł szkło i że zawału dostanę, ale obejrzałam mu pysk dokładnie od środka, łapki, nigdzie się nie zranił i chyba nie połknął... rozbójniki małe są, nie można ich na chwilę z oczu spuścić :szok:

My ostatnio jak psy cos zrobią to mamy je w nosie i się do nich nie odzywamy. Bo jakimś czasie wielką skrucha i znoszą nam misie i się wtulaja na przeprosiny ale trochę zajmuje zanim się di nich odzywamy ;) ale moje czasem przesądzają...od jakiegoś czasu jak wychodzimy z domu to zastawiamy im włączony tv i to działa bo dużo mniej psoca. Ale smaczny krem to się skusily...

Hejka,
nie mam czasu na nic. Ewidentnie swiadczy to o tym ze powinnam iśc na l4. Bo inaczej Jagód sie urodzi a ja sie kapne ze połowy rzeczy dla niej nie mam. Jakis przegląd szaf trzeba zrobic jak nic :)
Zamówiłam sobie na wyprzedazy na tchibo 3 kurtki - kazda inna w 3 róznych rozmiarach - bo sie w mojej jeszcze zapinam ale moze pewnego pieknego dnia sie okazac ze kurtka powie dość.

Boże psy pogryzly i poroznosily mi po narożniku tłusty krem ;( siedze i becze bo narożnik na tydzień a plam na nim w uj i próbuje to zmyć ale bez skutku ;( ;( ;( ;( ;(

A nie rycz - zejdzie. Najpierw spróbuj mydełkiem gallasowym - powinno po tym zejśc.
Inny sposób - zasypujesz maką ziemniaczaną i odkurzasz/wyczesujesz.

A w ogóle z jakiego materiału masz ta kanape?

Juz w nosie mam te zabrudzenia...dotknęłam niechcący narożnik nagrzana częścią suszarki i wypaliłam dziurę wielkości takiej jak mniej więcej wypalenie po papierosie...

Juz w nosie mam te zabrudzenia...dotknęłam niechcący narożnik nagrzana częścią suszarki i wypaliłam dziurę wielkości takiej jak mniej więcej wypalenie po papierosie...

Oj :( a nie doddali skrawka materiału zapasowego? może tapicer to jeszcze naprawi, jak nie, to zostaje jakiś fajny pokrowiec.

No właśnie nie dodali -_- no muszę kupić koce bo się boje że pies zauważy i zrobi znowu kawał dziury.
Boże jaka jestem wściekła -_-

Marela korzystaj i wypoczywaj. Nikt sie nie zorientowal a to dobre.

Pat
o kurde nowa sofa, jak na zlosc, teraz to masz chyba nerwy w strzepach, wspolczuje.

Juz mi ogolnie troche lepiej.Chcialam Wam życzyć Wesolych Świat, pewnie tez bede mniej kilka dni. I oczywiście mniej nospy ;-)

Lei tobie tez zdrowych Wesolych Swiat. dobrze ze juz ci lepiej.

Dzień dobry. Niewiem za co się zabrc wiec narazie siedzę i kawę pije.

Ja nie mam nic,kompletnie nic na sweta gotowe...

Pomalu, zdazysz.

Kifs
i ty tez zdazysz, ja chyba murzynka upieke.

No kuklaki jestem wściekła... Bo to byka sekunda, przyłożyłam gorący metal i mam... Niby to nie jest wielkie ale boje się ze psy zauważa i sobie będą tam drapac...cały tydzień mam narożnik :(

reklama
Jak pamietacie mialam wizyte w srode tj 17.12... malutka ma juz pol kg a chlopczyk ciut mniej, ladnie przybraly na wadze od ostatniego usg, a to tez pewnie zasluga ze ostatnio jem jak smok... do gory ide z kilogramami he he ...serduszka ladnie bija, wierca sie i kapia mnie co raz mocniej... czuje i widze jak mi sie rusza brzuch..:tak:

Tabasia ooo to bedziesz odpoczywac:tak:

Asiorek no to poimprezowalas na calego
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==
;-)

A ja dzis bylam w pracy i odebralam bony i dostalam aniolka
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif
spotkalam sie tez z kolezankami z oddzialu
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif

Do góry