reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Jak pamietacie mialam wizyte w srode tj 17.12... malutka ma juz pol kg a chlopczyk ciut mniej, ladnie przybraly na wadze od ostatniego usg, a to tez pewnie zasluga ze ostatnio jem jak smok... do gory ide z kilogramami he he ...serduszka ladnie bija, wierca sie i kapia mnie co raz mocniej... czuje i widze jak mi sie rusza brzuch..:tak:

Tabasia ooo to bedziesz odpoczywac:tak:

Asiorek no to poimprezowalas na calego
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==
;-)

A ja dzis bylam w pracy i odebralam bony i dostalam aniolka
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif
spotkalam sie tez z kolezankami z oddzialu
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif

Olusia super ze z dzidziami wszystko w pozadku, oby tak dalej, fajnie ze bony dostalas.

Pat kazdy by sie wkurzyl, a jeszcze takie nowe to juz wogole.

reklama
Myla szkoda że pogrzeb dopier po świętach, może miała bys taki wewnętrzyny spokój. Nie wiedziałam ze nie można szałwi pić w ciąży ja z ziół to tylko mięte lubie:-)
Ja na świeta też jeszcze nie mam nic zrobione do jedzonka... jutro piekę sernik i schab z rodzynkami

Pat też bym sie wkurzyła na Twoim miejscu...masakra wiem jak to jest bo nasz często psikusy na kanapie robi a sunia poogryzala wszystkie krzesła od kompletu...uważaj na siebie i wypytaj jutro gina o wszystko

Ja dzis bylam u diabetologa hemoglobine glikowaną mam 4,5 wiec lekarz powiedział że super ale za tydzień znowu na kontrole..on to mi spokoju nie da :-)

Zapisalam się do szkoly rodzenia w szpitalu w ktorym chce rodzic zajecia zaczynają się 7.01 wiec mi się udało:-) w pon i środy po dwie godziny

Dzwoniłam też w sprawie wózka co sobie upatrzyłam na olx i chyba umówie się zaraz po nowm roku na oglądanie i kupno:-)

Ostatnia edycja:
Hejka :)

Pat przykro mi z narożnikiem :( , domyślam sie ze jestes wkurzona ..., tez bym była jak człowiek oszczędza i kupuje cos fajnego a tu takie cos ...
✊✊✊✊ zeby plamy zeszły ... , a moze jakiegoś fachowca wezwać?

Olusia super ze dzidzie dobrze rosną i ze czujesz je:) no i ze widzisz jak sie ruszają :) ❤️❤️❤️❤️

A u mnie nic nowego ..., jutro bigos bede robic :p i z młoda do optyka po nowe bryle musze jechać ...

Pat tata mój pracuje w pralni co prawda piora ubrania a nie tapicerki...ale mówi ze na takie plamy "podejrzane" to dobry jest płyn do naczyń(najlepeij ludwik mietowy ale nie koniecznie :-) ) i dobrze ciepła woda. ja jak mam plamy z owoców, jedzenia,kawy, herbaty czy tłustego na ubraniach to zawsze nalewam płynu do naczyń i przelewam wrząca woda i do pralki i zawsze schodzi!!

Karina a masz wolne jutro?? i całe swięta? czy pracujesz?

Natasza mam wolny czwartek i sobote jak zawsze w pozostałe dni do roboty ..., także święta w czwartek bedziemy obchodzić :p

Pat kurcze z tym naroznikiem nie fajnie :( wierze ze jestes wkurzona

Doli trzym sie rozumiem co przechodzisz :(

wybieram sie z corka na "dzienn szalonych zakupow " - dziecko sobie wymyslilo zeby spedzic ze mna caly babski dzien najlepiej na zakupach - mamy tez isc na obiad do restautracji
annoying-nerd.gif
i nie wiem czy przeceny zaczynaja sie zaraz po swietach czy od poniedzialku , i kiedy bedzie mniej ludzi - w sobote - bo duzo ludzi wyjechalo i po swietach nie beda jeszcze szalec po zakupach czy isc w poniedzialek bo bedzie mniej ludzi - jak myslicie
question.gif
bo ja jestem za poniedzialkiem

Karina a w wigilie do której w pracy?? kiepsko trochę... mój m idzie na 18 w drugi dzień świąt

babydust ja bym była również za poniedziałkiem...w sobotę ludzie po dwóch dniach wolnych będa spragnieni zakupów:-) część wyjechało ale do innych też przyjechali goście i będą chcieli wybrac się na spacer po galerii :-)

reklama
Do góry