reklama
Myla spać !:*
Doli jak często stawia Ci się macica ? Bo ja zaczęłam się dzisiaj niepokoić bo jak szlam do szkoły to mnie z każdym krokiem brzuch rwal i brzuch co jakiś czas twardnieje...nie wiem czy to przez ruchy małego czy co i nie wiem czy to ze jest to dość często to normalne ?
Doli jak często stawia Ci się macica ? Bo ja zaczęłam się dzisiaj niepokoić bo jak szlam do szkoły to mnie z każdym krokiem brzuch rwal i brzuch co jakiś czas twardnieje...nie wiem czy to przez ruchy małego czy co i nie wiem czy to ze jest to dość często to normalne ?
Myla Novak
Fanka BB :)
Jesce się okazało ze zamiast meisy zrobilam sobie szalwie...
A gdzie ja jutro IDE???
Właśnie nie chce mi sie za ardzo spać. Będę leżeć i się meczyc...
Mi tez sie dziś stawia macica. I jeszcze mała jak na siebie to dziś mlo aktywna ehhh...co za dzien
A gdzie ja jutro IDE???
Właśnie nie chce mi sie za ardzo spać. Będę leżeć i się meczyc...
Mi tez sie dziś stawia macica. I jeszcze mała jak na siebie to dziś mlo aktywna ehhh...co za dzien
Dzięki dziewczynki, nie wiem co to..jakis dołek. Duzo zmartwień i niewiadomych. Wiem, ze bedzie lepiej.
Jutro jedziemy do Wrocka na Święta! Nie moge sie doczekać, troche odetchniemy i rodzice w koncu zobaczą jak malutka chodzi
Mialam dzisiaj niezły zapitol. Brzuch mnie boli i tez sie stawia i to boleśnie ale cóż bedzie juz tylko gorzej ;-)
Jutro jedziemy do Wrocka na Święta! Nie moge sie doczekać, troche odetchniemy i rodzice w koncu zobaczą jak malutka chodzi
Mialam dzisiaj niezły zapitol. Brzuch mnie boli i tez sie stawia i to boleśnie ale cóż bedzie juz tylko gorzej ;-)
Myla Novak
Fanka BB :)
Niestety pogrzeb dopiero 27 ... Juz bym chciała żeby było po
reklama
Ja weekend mam mało aktywny na forum bo to jedyne dwa dni kiedy widze się z M: -)
Myla szałwia też dobra :-)
Aylin we wtorek będę piekła Twój sernik ale niestety nie nastawiam się że mi wyjdzie :-)
Doli co małemu dolega? Przeziębił się?
Mi chyba się macica nie stawia albo nie umiem tego rozpoznać ale czasem mam tak jakby mi rozpychało brzuch od środka jakby skóry brakowało...
Idę spać ostatnia noc była przespana mam nadzieję że ta też będzie :-)
Dobranoc dziewczyny śpijcie dobrze
Myla szałwia też dobra :-)
Aylin we wtorek będę piekła Twój sernik ale niestety nie nastawiam się że mi wyjdzie :-)
Doli co małemu dolega? Przeziębił się?
Mi chyba się macica nie stawia albo nie umiem tego rozpoznać ale czasem mam tak jakby mi rozpychało brzuch od środka jakby skóry brakowało...
Idę spać ostatnia noc była przespana mam nadzieję że ta też będzie :-)
Dobranoc dziewczyny śpijcie dobrze