reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Karina no niestety mój M jak jest zmęczony albo po jakiej imprezie z alkoholem to tak chrapie że nie jestem w stanie spać (normalnie da się jakoś wytrzymać. Zazwyczaj pomaga zaśnięcie przed nim).

Kuklaki nawet się wyspałam. No a za chwilę zabieram się za ubieranie choinki. Muszę jeszcze obrusy na stoliki poprasować i odebrać samochód od teściów (pożyczają nam na święta żeby z tymi wszystkimi gośćmi móc się przemieszczać).

Dziewczyny mnie też plecy bolą. Na szczęście brzuch nie twardnieje i nie boli i mam nadzieję że tak zostanie.

Jak ubierzemy choinkę to też wam zdjęcie wstawie.

I z góry przepraszam jeśli od jutra przez tydzień będę się mniej udzielać (lub wcale). Ale jak się zjedzie rodzinka to nie będę miała jak do kompa siąść.

edit:
Te które narzekają na brak świątecznej pogody zapraszam do mnie. U mnie sypie śnieg już drugi dzień więc będą białe święta. :-)

Tak więc już za wczasu życzę Wam wszystkiego wszystkiego najlepszego. Zdrowych i pogodnych świat :-)

Mam jednak nadzieję, że będę wstanie choć na chwilkę się pojawić.

Ostatnia edycja:
Margo tez ci zycze zdrowych wesolych swiat jakbys sie nie pojawiala i mam nadzieje ze swieta ci mina w milej rodzinnej atmosferze:tak:

Doli, ładna choinka :-) Mam nadzieję, że synek wyzdrowieje do świąt, a na to stawianie, moja ginka mówiła, ze gdyby sie zdarzyło, to oprócz magnezu brać nospę 3x1.

Szaj, mi daleko do świątecznego szału.... sprzątam tak jak zwykle, okien nie myję, bo jak chwilę postoję, to słabo mi się robi, brudne są, przyznaję, no ale trudno, to nie najważniejsze... We wtorek jedynie zrobię śledzie, sałatkę i upiekę piernik Pat, a w środę upieczemy rybę. Nic więcej nie robię, teściowa ma barszcz, uszka, pierogi i jakieś ciasto.
Choinkę dziś planujemy ubrać, tylko zastaanwiam się, czy starczy nam nietłukących się ozdób, szklanych nie chcę wieszać ze względu na psa, to jego pierwsza choinka i nie wiem, czy nie będzie się bawił, moje kotki jak były małe, to trochę rozrabiały ;-)
W nocy też nie mogę sobie miejsca znaleźć, wszystko mnie boli...

Margo, narobiłaś się, mam nadzieje, że goście nie będą uciążliwi, a gdybyś już tu nie zaglądała, to życzę Ci dobrych świąt, w miłej atmosferze :-)

No i moja choinka

Załączniki

• 1419171766306.jpg
    1419171766306.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 54
reklama
Do góry