reklama
Myla Novak
Fanka BB :)
Aaaa no.tez tak.mniewam
Margomari
Dziewczyny ale ładne drzewka macie. My wystawiliśmy choinkę wczoraj a dziś skończymy ubierać. Wczoraj udało mi sie ogarnąć dom i zrobić większe zakupy przed najazdem familii. Nigdy tyle na jedzenie nie wydałam ale tez nigdy nie mieliśmy na raz tyle ludzi w domu.
Dzis jeszcze muszę łóżka przygotować i jestem gotowa.
Spac nie moge juz od 3.00. Moj M tak chrapie ze nie daje rady. Zawsze tak ma jak jest zmęczony a wczoraj pracował razem ze mną. Chyba przeniosę sie na godzinę do innego pokoju bo prawie nic nie spałam i nędzę cały dzien jak zombie
Dzis jeszcze muszę łóżka przygotować i jestem gotowa.
Spac nie moge juz od 3.00. Moj M tak chrapie ze nie daje rady. Zawsze tak ma jak jest zmęczony a wczoraj pracował razem ze mną. Chyba przeniosę sie na godzinę do innego pokoju bo prawie nic nie spałam i nędzę cały dzien jak zombie
hej
ja tak na szybko, małego mam w domu w zw. z chorobą, maż w pracy do 18 więc moje kucharzenie stoi pod znakiem zapytania, obym sie wyrobiła, zaraz jade na zakupy ostatnie i odebrac nowe oprawki
brzuch mi się strasznie stawia :/
Myla strasznie drogo, w szoku jestem..
Kuklaki gratki wizyty ;D duża dziewczynka i jaka śmiała haha
milia super, że wizyta udana :-) a z łożyskiem to nie wiem jak jest :/ ale napewno się nic a nic nie przejmuj teraz, ja mam wysoko łożysko i mały tak wali po pęcherzu że aż boli, zwłaszcza, że jest głową do góry
vesunna u mnie od paru dni choinka już stoi :-) jak dzis brzuch ? brałaś coś?
Zobacz załącznik 659998
Lei co sie dzieje? nie uciekaj tylko pisz
Margo ja tez się budze tak w nocy i jestem wyspana , dramat jakiś :/ do tego mały harcuje po nocach.. ;/
ja tak na szybko, małego mam w domu w zw. z chorobą, maż w pracy do 18 więc moje kucharzenie stoi pod znakiem zapytania, obym sie wyrobiła, zaraz jade na zakupy ostatnie i odebrac nowe oprawki
brzuch mi się strasznie stawia :/
Myla strasznie drogo, w szoku jestem..
Kuklaki gratki wizyty ;D duża dziewczynka i jaka śmiała haha
milia super, że wizyta udana :-) a z łożyskiem to nie wiem jak jest :/ ale napewno się nic a nic nie przejmuj teraz, ja mam wysoko łożysko i mały tak wali po pęcherzu że aż boli, zwłaszcza, że jest głową do góry
vesunna u mnie od paru dni choinka już stoi :-) jak dzis brzuch ? brałaś coś?
Zobacz załącznik 659998
Lei co sie dzieje? nie uciekaj tylko pisz
Margo ja tez się budze tak w nocy i jestem wyspana , dramat jakiś :/ do tego mały harcuje po nocach.. ;/
Vesunna, a brałaś no-spę, magnez?
My ubieramy jutro albo w poniedziałek chyba, musimy wymysleć, gdzie ją postawić to niestety problem...
Dziewczyny dzieki za troske! Tak bralam nospe, teraz juz wszystko dobrze
Ale magnez tez musze pobrac, bo mialam okropmy skurcz łydki w nocy, teraz mam zakwasy az :-)
Ja dzis calay dzien na nogach ale nie jest zle, zakupy, nawet okno umylam, potem sprzatanie, pranie - M i syn ubrali choinke, , ponaklejalismy ozdoby na okna i nie tylko. Zbraklo mi z 1-2 h na dopicowanie (akurat 1h nie mialam swiatla i siedzielismy ze swiewczkami )
Jutro musze wstac przed wszystkimi i podlogi pozmywac bo juz nie dam dzis rady. No i najgorsze pakowanie , bo jutro do tesciow na te kilka dni, M chce wyjechac z rana ale cos czuje zezenim sie spakujemy to bedzie poludnie .
A to moje drzewko Zobacz załącznik 659975 ciut łancuchy pozmieniałam . No ale jak na chlopow to chyba nie jest źle
Ale miałaś obroty :-)
Śliczne drzewka macie! My jednak nie ubieralismy wczoraj. Jak po obiadokolacji się położyłam to juz nie moglam wstac. Plecy daly o sobie znac. Ale dzis sobie na spokojnie ubierzemu i wstawie zdjecie.
Lei, trzymaj sie!
Myla, super ze macie od kogo łóżeczko odkupic :-)
Milej niedzieli!
Ja nie czuje całej magii świat przez tą pogodę...ciepło i mokro
Vesunna mi tez kręgosłup daje się we znaki...od wczoraj się ruszać nie mogłam, ale to pewnie przez to złamanie i pewnie będzie coraz gorzej...
Doli mi brzuch tez się stawia ale na szczęście bezbolesnie. Muszę magnez kupić bo mi sir skończył i zaniedbalam trochę -_-
Zdrowka dla synka !:*
Vesunna mi tez kręgosłup daje się we znaki...od wczoraj się ruszać nie mogłam, ale to pewnie przez to złamanie i pewnie będzie coraz gorzej...
Doli mi brzuch tez się stawia ale na szczęście bezbolesnie. Muszę magnez kupić bo mi sir skończył i zaniedbalam trochę -_-
Zdrowka dla synka !:*
No i zaczęły mi się problemy ze snem...Budzę się przy każdej potrzebie zmieniania boku i co najgorsze, jestem wyspana! Normalnie dramat jakiś :-(.
Dołączam do grona mających bóle kręgosłupa...Już sama nie wiem jak mam siadać czy leżeć żeby było ok :-(.
Widzę, że wszystkie prawie wpadły w świąteczny szał, z jednej strony Wam zazdroszczę, a z drugiej się cieszę, że nie muszę tego robić, pewnie ostatni raz w życiu, bo jak się mała pojawi, to trzeba będzie się wykazać ;-).
Dołączam do grona mających bóle kręgosłupa...Już sama nie wiem jak mam siadać czy leżeć żeby było ok :-(.
Widzę, że wszystkie prawie wpadły w świąteczny szał, z jednej strony Wam zazdroszczę, a z drugiej się cieszę, że nie muszę tego robić, pewnie ostatni raz w życiu, bo jak się mała pojawi, to trzeba będzie się wykazać ;-).
reklama
Kuklaki
Witam sie i ja niedzielnie.
Mnie tez wczoraj kregoslup bolal troche. Moje dziecko kopalo wczoraj caly dzien i w nocy tez, teraz chyba w koncu spi.
Doli dzieki:-) super choinka.
Margo jak tam wyspalas sie troche?
Grubcio ja tez nie czujen magii swiat, u mnie tez cieplo i slonce. Ostatnio rozmawialam z mama i mowilam jej ze pamietam jak bylam mala to co roku byl snieg na swieta, juz nawet na Mikolaja byl, a teraz dupa, sniek ewentualnie na wielkanoc
Mnie tez wczoraj kregoslup bolal troche. Moje dziecko kopalo wczoraj caly dzien i w nocy tez, teraz chyba w koncu spi.
Doli dzieki:-) super choinka.
Margo jak tam wyspalas sie troche?
Grubcio ja tez nie czujen magii swiat, u mnie tez cieplo i slonce. Ostatnio rozmawialam z mama i mowilam jej ze pamietam jak bylam mala to co roku byl snieg na swieta, juz nawet na Mikolaja byl, a teraz dupa, sniek ewentualnie na wielkanoc