reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Haha no musieliśmy wywalic ściany żebym się zmieścić mogła :p ale w sumie bardziej mi się podoba teraz z takimi kolorkami :D
Gratki chłopa, kolejnego !:p

reklama
Pat no dzięki, to, że ma bvyć chłop wiedziałam już przed "Zrobieniem " ;D

jutro zostawiam starszaka w domu bo ma zapalenie spojówek, jade z nim do lekarza po krople :confused2: eh

Ja tak na szybko tylko - zakończyłam ostatni dzień w pracy! Jedziemy właśnie do teściów do Wielkiej Brytanii, jesteśmy na ostatniej stacji przed granicą z Niemcami. Odezwę się po powrocie!

Szaj, udanego pobytu w Anglii :-)

Doli, super, że wizyta się udała i mały tak ładnie rośnie :-) co to znaczy, ze macica sie stawia? twardnieje, czy kurczy się, czy o co chodzi?

Szaj jedziecie autem ?? kurcze meczace troche

Magda strasznie mi przykro ale juz tyle nieszczesc mialas ze juz wystarczy wiecej nie bedzie

Doli super ze zadowolona jestes z wizyty

ja tez wrocilam od gina na szczescie dzidziolowi nic sie nie stalo po mojej chorobie, ladnie sobie rosnie juz ok 750 gr ma , tylko ja schudlam calkiem sporo przez te wymioty i wychodzi na to teraz ze od poczatku ciazy przytylam tylko 1,3 kg :szok: musze juz zelazo brac bo hbl spadla wiec pewnie cholerne zaparcia mnie czekaja :( a potem przez to hemoroidy jak zawsze w ciazy :crazy:

reklama
Do góry