reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Dobry :)

Doli starszy dom , w którym mieszkamy juz od 2009 , a cały dom wynajmowaliśmy od sierpnia ...
506 m kwadratowych , mieszkalna cześć koło 140 m , 5,5 pokoja , 2 kuchnie i dwie łazienki ..., da sie cos fajnego z czasem zrobić :) no i dobra lokalizacja :)

✊✊✊✊ za wizytę trzymam :)

Asia tez bym zastrzyki poleciła .., skoro córka tak reaguje :(
Mam nadzieje ze szybko sie to polepszy ...

Kuklaki no zdolniacho Ty :) super deko ...

Sataga ;) slicznie

Miłego dnia :)

kobietki drogie nawet nie próbuję Was nadrabiać, bo za duuużo tego...
ja próbuję dojść do siebie i jakoś się pozbierać - we wtorek(równo tydzień po pogrzebie babci) zmarła córeńka mojej kuzynki ;-( już było dużo lepiej, bo sama oddychała i przybierała na wadze, a tu nagle taka wiadomość. Ja nie mogłam do siebie dojść. Tyle się naryczałam, że szok.
A dziś się dowiaduję, że moja koleżanka (termin porodu miała na 26.03.2015r.) leży w szpitalu w Poznaniu, bo dostała jakieś choróbsko "Hellp" i już po wszystkim. (chodziła do tego samego konowała co moja kuzynka). Dzidziuś urodził się za wcześnie, do tego miała małe przepływy przez pępowinę i synek był niedożywiony i opóźniony z rozwojem o ponad miesiąc. Boże co się dzieje?!

ja dziś mam wizytę u mojej gin o 16.15 i umieram ze strachu, czy u mnie wszystko dobrze. Mały czasem kręci się mocniej, czasem praktycznie wcale. Dziś też mało co go czuję i mam głupie myśli! Oby tylko było wszystko dobrze, oby malutki był zdrowy, urósł ile trzeba i niech mnie kopie z całych sił, żebym tylko wiedziała, że u niego ok. Najchętniej kupiłabym sobie własny sprzęt usg i w ogóle się od niego nie odłączała. Chyba tylko wtedy byłabym spokojna. A teraz niech się już ten rok kończy bo chyba oszaleję, albo nerwowo się wykończę... proszę trzymajcie kciuki, żeby tych złych wiadomości już więcej nie było. Ja od rana cały czas tylko o to proszę...

Magda strasznie mi przykro...maleńka tak dzielnie walczyła...trzymaj się kochana i nie myśl o tym że z Twoim synkiem może być cos nie tak !

Ja skończyłam sprzątanie na teraz bo juz brzuch boli, ale jeszcze trochę zostało :(
Pokaże Wam efekt naszej nocnej pracy, białe plamki będą dzisiaj zamalowane i na czerwonej ścianie będzie jeszcze jakiś malunek. I nie zwracajcie uwagi na nasza uboga choinkę :p

Załączniki

• 1418908873912.jpg
    1418908873912.jpg
    12,4 KB · Wyświetleń: 59
  • 1418908884944.jpg
    1418908884944.jpg
    11,4 KB · Wyświetleń: 54
hej :tak:

magdalenaanna -
[*] współczuje :-( wiem ,że łatwo powiedzieć nie stresuj się , ale trzeba trzymać się myśli ,że wszystko z maluchem oki , NAPEWNO !! nie ma innej opcji :tak:

karina - gratuluje !!!! kawał domu :-)
staga, kuklaki - cudności :tak:
doli &&&&&
lei - ja uwielbiam takie "kosmiczne" wózki , no popostu cudny jest :-) gdybym mieszkała w mieście to pewnie zgapiłabym od ciebie i szukała takiego , ale niestety po pierwsze mam już po W jeden ( choć cały czas zastanawiam się nad zakupem nowego :-) ) , po drugie musi być na wiejskie drogi :-)
asistipl - zdróweczka dla córy :tak:

ja miałam wczoraj wizyte , z małym wsio ok :tak: rośnie książkowo :tak: za to u mnie po opisaniu bólu przy chodzeniu , gin stwierdził ,że może to być rozchodzenie się kości spojenia :-( mam się oszczędzać i zobaczymy :-( chyba jednak udam się do innego lekarza na konsultacje :-(

miłego dnia

reklama
Magda, bardzo mi przykro z powodu dzieci Twojej kuzynki i koleżanki :-(

Trzymam kciuki za wizytę, na pewno będzie wszystko dobrze &&&

Do góry