Aylin widze ze Ty tez masz termin na 9-tego
Babydust nie jestes dziwna. Ja balsamow uzywam raz na ruski rok. Tylko ze u mnie to lenistwo bierze gore a pozniej to ze sie kleje i zanim wyschne to 5 minut minie... do tego mi zawsze zimno jak wychodze po prysznicu.
Gratuluje "cukrow". Ladnie sie pilnujesz
Magdalena uwazaj na siebie. Jelitowka w ciazy to koszmar.
Lei mi na razie nic nie wychodzi. W pierwszej ciazy przy +18kg tez zero. A smarowalam sie jak sobie przypomnialam. Teraz tez tak robie. Zobaczymy jak bedzie tym razem bo juz 7 na plusie...
Ile razy w pl pobieraja krew jak robia badanie na glukoze? U nas 3 razy (w szpitalu). Ale jak chodzilam do rodzinnego to mialam 2 razy tylko na czczo i po 2h.
Ja na glukoze ide 6 stycznia. Tu po 30 roku zycia dopiero obowiazkowa. Podobno jakas dobra pomaranczowa
Z kupowaniem ubranek nie mam problemu bo nie mam czasu. Nawet o tym nie mysle. Po nowym roku powyciagam pudla z ciuszkami po synku i na pewno cos uniwersalnego sie znajdzie
Kocyki... no kupie moze jeden. Reszta po mlodym.
Butelek to mialam po kokarde. Ciagle jakies kupowalam i testowala. A to avent,tt,dr.brown... nie mam ulubionych. Teraz bede sie raczej za szklanymi chyba rozgladac.
Nasze przeddzkole to koszt 750...ale euro :/ przy dwojce 1300... ja musze wrocic do pracy,m tez sie nie zwolni,babcia daleko... musimy to jakos poukladac. Opiekunki odpadaja. Zle doswiadczenia.
Pat wspolczuje remontu. U nas jeszcze nie wszystko zrobione
musimy pomalowac 2 pokoje,spizarnie i schody... teraz sie za to nie bierzemy bo farba do schodow za bardzo smierdzi. I wszystko takie niedokonczone...
Sataga duza corcia
Myla usmialam sie z nocnym jedzeniem banana i slepa cukrzyca
) dobre!!!!
Ok. Na razie tyle
Jeeeej dobrze ze skopiowalam przed wyslaniem bo by mi wcielo :/