reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Trochę mi się prysnelo po popoludniowym spacerze :-)

Myla no wiesz banana można ugryźć i nic poza tym :-) :-)
Ja bym na Twoim miejscu teraz się ograniczala a w święta jadła w miarę normalnie tylko w rozsądnych ilościach ja tak zamierzam... bez przesady nie jsteśmy maszynami- chodzącymi inkubatorami tylko kobietami które mają swoje potrzeby :-)

Ja jeszcze nie mam nic kupione na świeta, jak nigdy ale jakoś nie mogę się zebrać :-) jak pracowałam w sklepie to systematyczjie robiłam zakupy a teraz nic :-) czekam jeszcze o poniedziałku bo mam dostać bony i zobaczę ile i na ilę bède mogła poszaleć :-)

Ja mam teraz 62,3kg, a zaczynałam z 53,5kg przy wzroście 166cm (czyli 8,8kg na plusie). Moja lekarka na razie nic mi nie mówiła, że za dużo... z dziewczyny Wy miałyście już obciążenie glukozą robione? ja dziś kończę 24tc i jeszcze nie miałam :-(ogólnie na mięso mnie odrzuca i to strasznie, no chyba, że jest to kebab to wtedy mi nie przeszkadza :-):-D a tak pożeram warzywa i owoce w mega ilościach, banany to nawet ze 4 sztuki dziennie. Lubie kostkę twarogu widelcem podusić, do tego pęczek rzodkiewki i pudełko kwaśnej śmietany 18% wszystko razem wymieszać i zjeść zanim ktoś przyjdzie, bo musiałabym się podzielić - taki prosiak ze mnie:-) :-p

Ja zaczynałam z wagą 83kg w zeszlym tygodniu bylo 86kg narazie niby ok jak na nadwyzkę kg i cukier ale wstyd się przyznać ze czasem podjadam słodycze a ostatnio mam fazę na pierniki z biedronki :-)

Magda nie mam obciązenia glukozą więc nie pomogę. Z tym serem to dobre:-) uśmiałam się :-)

natasza mnie sie tez kimnelo popoludniu :tak: to pewnie znow nie bede mogla spac w nocy....

Myla oby cukry byly dobre...jak sobie pomysle ze czeka mnie picie glukozy to juz mi nie dobrze jest... no ale jakos musze dac rade...:tak:

magdalena
nie rob smaka na kebaba bo zamna chodzi i chodzi i w koncu musze sobie go kupic...;-)

Aylin moze nie bedzie tak zle i nie dostaniesz bury... hehe:tak:

A mnie dzis motylki kopią ale jestem spokojniejsza i wierze ze jest wszystko dobrze..
1zIggET8dLQXapoHBAA7
w poniedzialek mam echo serduszek moich pociech i mam lekka treme...a 2 dni pozniej wizyta...

reklama
Do góry