reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Ja sobie właśnie wypilam kawke i zjadlam 2 kostki czekolady gorzkiej 75% kakao kurde normalnie rarytas to dla mnie teraz .

Malutka się tak rozkopala ze szok. No z 2 godziny pospi i tancuje. Oj cos czuje ze będzie miała charakterek.z moimi chłopakami miałam dużo spokojniejszy brzuch.

Aylin no byłoby super. Ie za niego byś chciała?

Leże w łóżku jeszcze. Deszcz pada,normalnie nie chce mi się podnieść z wyrka.

Co najlepiej do zupki dorzucic? Makaron,kasze jakaś? Zjem z wszystkim robię taka warzywna dla siebie zwykła.

reklama
babydust - to masz super cukry po jedzeniu. i na czczo. Ja walcze i coraz mniej pomysłów śniadaniowych mam. Problemem jest to ze ja musze miec sniadanie które da sie do pracy zabrać, w weekend spróbuje z jajkiem. Ale do pracy go nie wezme

Jejku współczuję Wam tej cukrzycy. Ja idę na glukozę po świętach i mam nadzieje że będzie ok. Z Antkiem nie było problemu to oby teraz tez nic nie wyszło.

Umówiłam sie do gina na 12.01 i chyba już wezmę zwolnienie. Mój małż każe mi już dac sobie spokój z praca może i ma rację sama nie wiem. Zobaczę jak to będzie z moim samopoczuciem za 4 tygodnie.

babydust - to masz super cukry po jedzeniu. i na czczo. Ja walcze i coraz mniej pomysłów śniadaniowych mam. Problemem jest to ze ja musze miec sniadanie które da sie do pracy zabrać, w weekend spróbuje z jajkiem. Ale do pracy go nie wezme
a dlaczego nie ? jajeczko ugotowane obrane w pudeleczko z jakims sosikiem lub wogole salatka jajeczna albo pasta jajeczna i juz :) a w weekendy smazone/sadzone/omlety etc
swoja droga nie wyobrazam sobie mojej diety cukrzycowej bedac w pracy :( chodzi mi o pilnowanie godzin posilkow
nigdy by mi sie nie udalo - w pracy bywaly dni ze wogole nic nie jadlam bo nie mialam czasu bo od spotkania do spotkania :(
myslee ze to ze jem bardzo regularnie w stalych porach - prawie nie miewam odstepstw od reguly to polowa sukcesu tych moich wynikow

reklama
Swoja droga co to za filozofia. Owoców nie a pizzę tak :D

:-D no wlasnie :-Ddlatego kazdy musi u siebie potrenowac i posprawdzac :) owoce zawieraja duzo cukrow szybko przyswajalnych stad tez i szybko w organizmie podnosza cukier i pozniej dosyc szybko opadaja (dlatego np po jabllku szybko chce sie jesc ) a pizza z weglowodanow ma tylko make reszta to miesko i warzywa czyli cos co mozna do woli jesc - wiec jesli nie jest na grubym ciescie to tego tam duzo nie ma :)
a ze kalorycznosc tych poslkow jest drastycznie rozna . no coz :-D:-D:-D:-D

Do góry