reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Hejka :)

Margo no zobaczymy jak bedzie tym razem , mam nadzieje szybko na nogi wrócić :)

Milia no super opieka :) nieraz wysyłałam lekarstwa do Polski dla innych dzieci co zostały po Emily po epilepsi. Ale jedno musze przyznać nawet nie dostałam za to podziękowania od rodziców, odpisali na moje ogłoszenie ze potrzebują i ja wysłałam i nic , nawet nie napisali ze doszło ...( a wysłałam poleconym, wiec wiem ze doszło).
Nie wszyscy tacy sa , ale ja trafiłam na dziwnych ...

Pat ładnie zrobiłaś :) :tak:

Wiecej niz 2-3 kocyki nie potrzebne ..., ja musze kuknac co moge używać dla Kuby :) , tak zeby mały Genderek nie był :p

Magdalena przykro mi ze ta ciezko było :( zycze duzo siły u dla Taty tez ...

Natasza super ze domowe lekarstwa działają :)

Sataga gratuluje udanej wizyty i córki :)

reklama
Karina, to przykre, że niektórzy nie potrafią podziękować... ale wspaniale, ze pomagasz innym :-)

To ja więcej kocyków kupować nie będę, do siedzenia na podłodze kupię dopiero później albo wezmę któryś z tych, co już mam, przecież nic się dziecku nie stanie ;-)zresztą pewnie jakąś matę edukacyjną potem kupię

szalone kobietki jesteście ;-) aż się miło tu wraca :tak:

a ja w przyszłym tygodniu chcę w końcu męża na zakupy świąteczne wyciągnąć, bo teraz nie miałam ochoty. Pewnie już będzie mnóstwo ludzi, choć jak pojedziemy rano, to pewnie nie będzie źle... Myślę, że zahaczę o ubranka dziecięce - choć miałam nie kupować ani jednego bo tyle ich mam, ale jak tu się powstrzymać :-) to wszystko takie śliczniusie :tak:

Myla jem każdy w tej chwili i sprawdzam po ktorym mam najniższy cukier. Na razie pszenno żytni wygrywa.
Wiecie ja mam ten problem ze mięso mi nie bardzo podchodzi. A po nabiale rano mam mega cukier... Jeszcze jajo zostalo.

Myla ja ważę 92.5 a zaczynałam z 91.5 w Egipcie chyba wode mi zatrzylamo bo miałam 4 na plusie a teraz kg.

Czuje ze 23 dostane opiernicz za te cukry....

reklama
Kilo... Wow... Ja juz 9... Kurcze jak żałuje ze id poczatku nie podeszlam do tematu rozsądnie. Jak w zeszłym mies w 2 tyg poszło 3 kg(w miesiąc 4) to dopiero po kazaniu lekarki się wzielam ... Od tego czasu po miesiącu 1.400 ale jeszcze podjadalam to czego nie moge zobczymy jak teraz będę przestrzegać jak wyjde... Choć załamują mnie te święta... :+

Do góry