reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Myla daj znać od razu po USG ! Bo Ty tak lubisz milczeć a my czekamy !
Doli takie poranki to ja rozumiem :D
A co do pracy męża to pipa ta baba...ale wszędzie się takie znajdą...my w tym tygodniu bierzemy się za malowanie sypialni. W końcu wybralismy turkus z brązem :D

reklama
Myla pewnie wiezadła robią swoje, looozik matko!! :D i jak...nie da się dziś?!! kurde

Pat nosz kuźwa wpieniliśmy się bo laska jest z Jakarty i tam se leci na ferie nasze świąteczne a u niej to zwykł urlop i mój jako jeden z nielicznych bedzie chcił cały czas :angry: za to już zapowiedział, że w styczniu bierze 2 tyg wolnego i gdzieś jedziemy, chcialabym w góry ale boję się tych zmian ciśnienia itp

Witam się po weekendzie,

Milia mam nadzieję, że już jest ok. Daj znać po weekendzie.

Doli to niezłą koleżankę ma ten Twój mąż. Przecież dla niej skoro świąt nie obchodzi - to wszystko jedno kiedy będzie miała wolne. Nie rozumiem takich ludzi:no: A kiedy ona ma jakieś święta (inne religijne czy jakieś tam tradycyjne dni? ) Ja bym była wredna i wzięła wtedy choć kilka dni żeby jej zrobić na złość :growl:

Myla ale ten szpital testuje Twoje nerwy. Tylko spokojnie. Jak tam już w końcu pójdziesz to nie uszkodź nikogo z tych nerwów ;-)

Przepraszam że nie odpisuje wszystkim ale kilka dni mnie nie było i jak zaczęłam nadrabiać to już nie pamiętam co komu napisać. Ciąża coraz bardziej ciąży nad moją koncentracją.

Sataga, również polecam syrop z cebuli :)

Doli, mi też ten syrop się popsuł jakoś na trzeci dzień, zrobiłam potem nowy. A ta laska z Jakarty Was zrobiła, to co ona nie mogła się porozumieć z Twoim mężem? W każdej firmie, w której pracowalam, nie było tak, że ktoś sobie wymyślał i oświadczał, że idzie na urlop i koniec, tylko mówił, że chce i sie dogadywało z zespołem i szefostwem.

Myla, kurczę, niefajnie, ale dobrze chociaż, że na jutro , a nie np. za tydzień... Podali powód? lekarza nie ma?
Ja mam na 18 wizytę, ale już spokojna jestem, mała kopie :)

Milia trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę. Na pewno wszystko będzie dobrze.

A do mojej wizyty jeszcze trochę ponad tydzień. Już nie mogę się doczekać.

reklama
Pat no ma wolną bo to za 1 listopada czy jakoś tak, więc wszyscy mają... w tym roku..

Margo i taki mamy plan hue hue hue :p ale chodzi o sam fakt, pipa jedna samolubna

milia chyba kupiła sobie bilety i tyle, no trudno teraz nic nie zrobimy. ale zawsze mieliśmy wolne razem jak pracowałam jeszcze a potem mąż od świąt do nowego roku :/ i tak dziwnie zwłaszcza, że maz pracuje do 17 i w domu jest przed 18 więc do dupy

Wy też jesteście takie zmęczone ostatnio ? ja normalnie nie wyrabiam... niby 2 trymestr i czuje, że więcej mogę w porównaniu do 1 ale jakos siły mi starcza na dużo krócej :p

i która tu miała deszcz za oknem bo i ja mam, rano sypał śnieg rpzez 20 minut i koniec! :no:

Do góry