reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Hej, u mnie już lepiej, wczoraj wieczorem zanikające plamienie miałam, a dziś już nic, ale jeszcze odpoczywam. Dzwoniłam w sobotę do mojej ginki, wypytała mnie, jak to wygląda, kazała się nie przemęczać i przyjechać do niej w poniedziałek zamiast 15.12, a gdyby się nasiliło krwawienie, to do szpitala. Może faktycznie coś mi tam pękło, chociaż myślałam, że to możliwe tylko po wysiłku albo po przytulanku, a ja byłam siusiu rano i nic, a potem chyba 15 minut później drugi raz i szok...
Pat, to był i śluz podbarwiony krwią i właśnie takie kropeczki.

Magda, bardzo mi przykro z powodu Twojej babci :( Ale cieszę się, że córeczka kuzynki już lepiej się czuje, na pewno wyzdrowieje, silna mała :-)

Myla, kciuki za jutro, mam nadzieję, ze w końcu sie upsokoisz, a może właśnie dopiero zaczniesz szaleć z radości, jak będziesz miała 100% pewności, że to Marcelinka :-D

Miłego wieczoru wszystkim :-)

No myślę ze juz jutro będę miała 100% ze Marcycha albo 100% ze trzeba zmienić imie na meskie ;)

Milia To jutra na która masz wizytę? Ktoś jeszcze jutro wizytuje? A ja chyba zaraz szykuje dzieci i IDE się polozyc spać...pewnie będzie mi ciężko z tych nerwow zasnąć dziś. Tubtez cisza,zanudzilam się dziś strasznie...

Myla, ja popołudniu/wieczorem, moja przyjmuje od 15:30, ale muszę zaczekać, aż maż wróci z pracy i odbierze moje wyniki, poza tym muszę sie wcisnąć na jakąs godzinę - dopiero rano będę dzwoniła do rejestracji, ale już jestem spokojniejsza, choć te mnie coś czaem zakłuje jak siedz, z tym, że to może 2-3x na dzień, nie węcej.
Odpocznij sobie :)

Babydust dzięki. Ja z tych co nabialu rano nie mogą
pamiętam z pierwszej ciąży. Kupiłam chleb dla diabetyków ale chyba mi nie sluzy.
Ostatni posiłek na silę jem o 22. Bo normalnie kolo 20-21 jadlam.

Olusia - tylko dietę mam.

Kupiłam chleb dla diabetyków ale chyba mi nie sluzy.
Ostatni posiłek na silę jem o 22. Bo normalnie kolo 20-21 jadlam.
.
mi tez ten dla diabetykow nie sluzyl , maz kupuje mi zwykly razowy bez ulepszaczy sama maka drozdze, sol i to wszystko
no i jesli jesz o 22 to faktycznie pozno ja koncze o 20,30 :/

Diabetolog kazala mi jeść o 22. A dokladnie to zaraz przed spaniem. Ja przeważnie kolo polnocy chodzę spać ale jeść o 24 to nie dla mnie. Sprobuje wczesniej kolacje jeść. Moze pomoze.

Myla bede trzymac kciukasy za jutro :) ✊❤️✊❤️✊❤️

Olusia dla Ciebie wszystko słonko Ty moje :) :p

Lei juz pisałam ...
Ciepła woda z nabłyszczającym płynem do zmywarki
Specjalna ścierka skórzana do okien
I mikrofasa do polerowania

I żadnych smug nie ma :) przynajmniej ja nic nie widze co by mi przeszkadzało :p

Milia super ze u Ciebie juz lepiej ... :tak:

Karina wiedzialam ze na Ciebie moge liczyc... :tak: musimy sie umowic na pogaduszki :tak:

Myla kciuki za jutro !!;-)

Milia super ze u Ciebie juz lepiej ...
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif

reklama
Do góry