reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Milia dobrze ze juz lepiej:tak:

Myla kciuki za jutro:happy:

Olusia chodzilo mi czy sie nie otwieraja bo powiedzialas ze meza na dwor wyslesz zeby z na zewnatrz umyl.

mila ja ostatnie krwawienie miałam po zaaplikowaniu sobie luteiny... musiałam sobie gdzieś podrażnić. Oczywiście spanikowałam i byłam w szpitalu ale na szczęście wszystko było ok. Więcej się nie powtórzyło. Dziewczyny macie jakiś sposób na kaszel? Męczy mnie strasznie od 2 dni. Poza tym nic mi nie dolega ani gorączka, ani ból gardła (trochę łaskotania w gardle które potęguje kaszel). We wtorek idę do lekarza (chyba, że mi przejdzie) bo i tak będę w przychodni 2 godziny bo muszę się na tą nieszczęsną glukozę wybrać bo jakoś nie doszłam w piątek...

Dzień dobry!!!! Puk puk...jest tu ktoś???

Ja zasnelam wczoraj o 2 jakoś dopiero a od 7 juz dziś nie spie...
Mam zawał...
Co wczoraj juz przysypialam to najpierw zaczęło mi burec w brzuchu z głodu. A potem to stworzenie w brzuchu się rozwiercipiecilo ze szok....

Dobry :)
Ja ide spac ...
Wpadłam życzyć udanych wizyt ✊✊✊✊✊✊

Miłego dnia :)

Na kaszel cebula pokrojona i zasypana cukrem , potem odstawiona w ciepłe miejsce zeby puściła sok ..., taki domowy syropek :p

hej
pospalam dziś do 8 chyba ostatni raz tak z pół roku temu spałam :-D do tego przyjemnie zaczęty poranek ( jeśli wiecie co mam na myśli :-D:zawstydzona/y:) i chłopaki już wyprawione do p-kola, pracy, zostalam sama :-D porządki świąteczne zrobiłam wczoraj do końca - czyt. prasowanie zasłon itp. :D

wczoraj oglądnęłam nowy sezon nad rozlewiskiem i jestem zawiedziona, 1 odcinek mnie rozczarował oby kolejne były lepsze :p

no i mąż nie ma ani grama wolnego na swięta bo koleżanka z pracy wzięła sobie te 2 tyg wolne i poleciała do domu, to nic, że nie ta kultura, nie to wyznanie , nie obchodza itp. ale se wzieła kuźwa no... :angry: ani nigdzide wyjechać ani nic , w domu sama z synem będe..:angry:

Myla bez nerwów dzis proszę, bułeczke przez 30 min będzie oglądała :p to można tą szyjke mierzyć czy nie? :confused:ja ide w piątek to zapytam bo mi nigdy nikt nie mierzył :baffled:

Karina a duże masz mieszkanie/dom ?? :D moja kuchnia mikro wiec szybko poszło, ale tam to trzeba wiecznie sprzatać , co dos yropu z cebuli zrobiłąm 4 dni temu na 2 dzień był ok a na kolejny sie zepsuło, ja nie wiem co to, ale normalnie syropu nie było tylko cebula napęczniała i galareta sie zrobiła :confused::confused::confused::confused::confused: nie wiesz??

Milia uwielbiam takie prezenty od dzieci :-D

Olusia ani mi się waz okna myć!! ja przetarłam od srodka i jest loooz :-D

milia odpoczywaj kochana :tak: będzie dobrze na pewno :-)

Aylin a może upicz sobie jakiś chleb specjalny????

Lei do okien polecam wodę z octem , wszystko lśni cudownie :-) tylko najpierw trzeba przetrzeć na mokro, żeby kurz zebrac a potem jechać octową szmatą :-D

sataga syrop z cebuli działa super, do tego stodal możesz bać i chyba prawoslazowy

Doli ty swintuchu ;)
Szyjkę można mierzyć ale zawsze mi robił USG przez brzuch a do szyjki musialam wyskoczyc z gatkow ;) a ty na genetycznym tylko jada brzuchem,nie chcą wsadzac :(

Ja po kapieli ,wypachniona dla pana dr a kluje mnie to cały czas to niepokojące...

A u nas pada deszcz!!!!!ale zima..
Ho ho ho...

reklama
Do góry