reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Myla jestes wielka :-) ja w kolejce kierwszeństwa stoje jak ciołek i czekam na swoją kolej...

Asiulka gratukuje synka zdrowego:) przykre z tym krwiakiem..

reklama
najeździłam się po sklepach zimno jak nie wiem, slonce świeci ale to pozory!!! wymarzłam znowu -_-
na szczęście prezent kupiony więc mam spokój uff..

Pat o masakra z rumunami hehe siedź ikorzystaj, stare mohery mają wiecej wigoru co nie jeden młody, powiedz tylko o przecenach i promocjach przy nich to pobiegną :-D a co to masz za infkecje??

natasza widze, że szaleństwo z usg hahahaha :D kolejne święta możliwe, że spędzimy w ogóle sami w domu :-) tego bym chciała

Myla raz tak zrobiłam tzn stałam w kolejce i powiedziałam do kasjerki czy mogłaby mnie skasować za chwile ( 3 mohery niezbyt stare ) przede mną ) jak na mnie siadły to myslałam, że się porycze :szok:kuźwa kartami przede mną zaczeły wymachiwać, ze sa chore kuźwa receptami :szok::szok::szok::szok: a babki nie stare, zadbane, pancie no ale mieso na przecenie to trzeba 10 kg brać!! bosh jak się wkurzyłam..od tej pory nic nie mówię mam dosyć takich akcji..

Asiulka gratki syna :-)

Znowu grzybica cholerna...bralam ostatnio antybiotyk, po nim dwa dni spokoju i znowu...i kolejny antybiotyk...jak tak dalej będzie to nie dość ze zbankrutuje do końca ciąży to do tego oszaleje...jak jakiś brudas się czuje -_-

Pat, dobrze, że krwawienie się wyjaśniło, ale coś długo te infekcje Cię męczą, a probiotyki stosujesz?

Asiulka gratuluję synka :-) co z krwiaakiem, chyba powinnaś leżeć? mam nadzieję, ze szybko się wchłonie, dbaj o siebie!

Doli, co kupiłaś? znalazłaś wóz strażacki, czy jeszcze nie ma w sklepach?
Szok z tymi babciami, ja nie wiem, czy my też takie kiedyś będziemy? :szok:

To nie jest nic nienormalnego...kurcze ja zasłużona POLKA jestem, rodzę juz dla naszego kraju trzeciego POLAKA :-D

zeby nie bylo, tam gdzie wyraznie nie jest ze obsługuja kobiety w ciazy pierwsze to sie nie pcham, nawet u mnie w sklepie gdzie przeciez pracuje i znam pracownikow jak i klientów to grzecznie stoje zeby nie bylo ze obsluguja kolezanki przodem. choc raz jak mnie kolezanka wziela do kasy pierwsza to pewna staruszka miala czelnosc sie odezwac i wnet stracila swoje sztuczne kły :wściekła/y: ostatnio tez sie wkurzylam bo stalam w kolejce juz dluuugo w miesnym i jakas stara pinda narzekala i narzekala, ze dlugo ze to ze tamto.... jak sie obróciłam w końcu i dalam upust swoim emocjom to uwierzcie że ładnym słownictwem nie mogłam się pochwalić a moja przyjaciółka stweirdziła ze wiecej ze mną do cywilizacji nie wychodzi i ze zachowuje sie jak jej mama czyli na jedno słowo przeciwnika mój potok nie kulturalnych słow podniesionym tonem.... Chyba mam awersje na ludzi :zawstydzona/y:

Asia gratuluje synusia, robimy na niebiesko :tak:

Pat żaden brudas!!! :wściekła/y: ja za takowego sie nie uważam a tez choduje grzybeczki ;-) Święta idą, bedzie bigos :-D

Milia nawet nie zdaze użyć probiotyku i już mam kolejna infekcje...teraz miałam dwa dni przerwy...zobaczymy znowu dal mi silniejszy antybiotyk i zobaczymy...
Najgorsze jest to że jak tak dalej będzie to będę się z tym bujac do końca ciąży...a jak będę rodzić z infekcja to mały się zarazi...bo niestety tak jest...:/ według mnie infekcja powinna być wskazaniem do cc bo inaczej dziecko się zaraza i po co...-_-

Doli dobrze ze zakupy udane:-) ja właśnie boje się tych mocherow :p
Tak zrobie dziś to usg to moze bede spokojniejsza:-)

Pat kurde nie ciekawie..trochę dkugo to wszystko Cię meczy.. może powinnaś to skonsultować z innym lekarzem?

Myla zabijasz mnie tymi postami xd

Natasza mam 2 ginow. Ja przed ciąża często tez chorowalam na to i w momencie jak miałam zacząć kurację fluconazolem to się okazało ze w ciąży jestem...niby to częste u ciężarnych bo wiadomo wszystkich bardziej wrażliwe ale żeby antybiotyki pomagały na chwilę...-_-

Pat, mi się wydaje, że probiotyk równolegle z antybiotykiem sie używa... jak masz antybiotyk dopochwowo, to ewentualnie probiotyk doustnie, np. lacibios albo jakiś inny.
Ja kiedyś miałam kilka infekcji pod rząd, wyleczyłam i od tego czasu biorę lacibios profilaktycznie, odpukac, nic mnie teraz nie bierze...

Infekcja raczej nie jest wskazaniem do cc, przed porodem robi sie wymaz z pochwy, jak cos tam wyjdzie, to podają antybiotyk kobiecie przy porodzie i dziecku zaraz po.

Natasza, tzrmam kciuki, zeby dziś udało się podejrzeć płeć :-)

Myla, niezły charakterek, naprawdę :-) ale to się przydaje, chyba zacznę brac z Ciebie przykład i częściej wyrażać swoje zdanie, tylko niestety mój M. wtedy płonie ze wstydu ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry