reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Anemonne a jak to wyliczył??? :D

Margo ja teznie kupuje typowych ciążowych bo co potem z tym zrobic, no chyba, że to takie uniwersalne to owszem.. a w sukienki zwykłe wchodzę ( w cyckach małe-szok ale jeszcze mieszcze ) i to tyle te luźniejsze, bo dopasowane tz.w eleganckie już dawno poszły w odstawke :p no to ciekawe będziesz mieć święta hehe nie stresuj się tylko, może nie będzie tak źle z łazienką ;-)

Myla hahahaha dzieci godne zapamiętania :D

Pat to czekam :-)

ja zaraz idę do sklepów po prezent dla małego bo to co upatrzone to znikneło ze sklepow kurcze :p :p

Nie mam pojęcia na badaniach jest tylko napisane na podstawie danych i jakies literki sylu: DTK IGvX itp:)
Bolą was plecy tak na dole nad pupą? ja to dzis nie wiem już jak siedzieć na tym fotelu w pracy... i chyba jestem niemiła dla ludzi...ale przeraża mnie jak zadaje proste pytania a wszyscy na około nie potrafią normalnie na nie odpowiadać...grhhhhhhh

reklama
No właśnie biorę dopochwowo i po kuracji mam zacząć brać probiotyk.
No nie jest ale, ale jak rodzisz dziecko z infekcja to dziecko się zaraza i ma plesniawki, pieluszkowe zapalenie skory itp wiec muszę się tego dziada pozbyć -_-

Myla dobra jesteś heh Trzeba walczyć o swoje!! U mnie to zależy jaki mam dzień. Czasami to "bez kija nie podchodź" a czasami nie potrafię się odezwać.

Pat nie żaden brudas tylko osłabienie organizmu. Tak to z tymi infekcjami zwłaszcza grzybicznymi jest. Jak już raz się przypałęczą to trudno się tego dziadostwa pozbyć. Ja tak miałam po porodzie. No u mnie było prawie 4 miesiące nieustannego krwawienia/plamienia więc miały się te dziady gdzie namnażać. Spróbuj jeść więcej jogurtów. Może pomoże a na pewno nie zaszkodzi.

Doli podziwiam z zakupami. Mi się nosa nie chce wystawiać za drzwi a też sporo prezentów do kupienia zostało. Mdli mnie jak sobie pomyślę o tym przedświątecznym tłoku w sklepach.

Asiulka gratuluję synka :-)

Ja czekam na wiadomość od mojego M czy udało mu się umówić mnie na usg przed świętami. Bo planowe mam dopiero w połowie stycznia. Od ostatniego minął już ponad miesiąc i nerwowa zaczynam się robić.

Kuklaki skad to znam.. ;-) mnie sie tez nie chce spac. Lubie w nocy baraszkowac hehe ;-)

Wiec jest nas trojca ktora buszuje po nocach hehe ;-)

A ja uwielbiam kakao oraz bawarke ;-)

Kifsi gratuluje chlopczyka i jaki juz duzy ;-)

Pat o kurcze :/ no to masz przekichane :/ nigdy tego nie miałam, ale od paru dni mam swędzenie :eek::eek::eek::eek: ja miałam ten wynik pozytywny hbs czy jakos tak i dostalam podczas porodu antybiotyk ( augumentin ) niestety kuźwa za późno to było ( min 4 godz przed ) bo debilki szukaly czegoś co nie ma penicyliny bo jstem uczulona i ja im musiałam mówić co!!!! i dlatego z synem leżałam dobe dłużej bo mu crp badali, na szczeście wszystko ok

Myla ja stałam wtedy do kasy pierwszeństwa..no coż.. :sorry2: mi chyba imienia synka nie dopisalaś :-D

Anemonne mnie bolą bardzo jak długo stoje, albo siedze/leże, jak sie ruszam to lepiej a że ruszam się jak poparzona od paru dni to potem zdycham bo brzuch mi się napina :cool::cool:

Margo ludzi jest dramat takie tłumy, chodza to chore kaszlą i zarażają :wściekła/y:

reklama
Dzieki Dziewczynki
Myla mam nadzieje ze tak hehe 19 grudnia mam prenatalne mam nadzieje ze nie okaze sie dziewczynka

Milia tak mam nakaz lezenia to juz drugi krwiak podczas tej ciazy wrrr chciala mnie dac do szpitala ale prosilam ze lezec bede w domu.. narazie krwiak nie zagraza dziecku... maly wazy 374 gr :)
Pat a Twoj luby byl tez leczony razem z Toba? Mi kiedys lekarz powiedzial ze kuracje musza przejsc dwie osoby... u faceta przechodzi to bezobjawowo a jak Ty go zdazysz sie pozbyc to facet znowu zaraza.... a w ciazy wiadomo szybciej o infekcje

Do góry