reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Asia no ja mam w poniedziałek jak mi teraz powiedzą ze nie ma jaj to uwierz
e choć nadal mam obawę ze wyplyna jądra na obraz ultras ono graficzny :D jak to mowia do 3 razy sztuka.

Mój nie był leczony. Muszę powiedzieć lekarce zęby mu cos dala żeby nie przeniosl na mnie znowu. I muszę jej powiedzieć ze mu ten grzyb juz chyba mózg objął bo ostatnio przechodzi sam siebie :D

Czesc dziewczyny czytam juz pol godziny kurde tyle zescie napisaly od rana.

Widze ze u nas duzo wysokich dziewczyn, ja troche nizsza bo 171 cm ale zawsze mi mowili ze wygladam na wyzsza bo mam dlugie nogi.

Myla kurde ty to postrach na dzielnicy chyba siejesz:-D:szok:
Ja to sie boje gebe otworzyc.

kifsi gratuluje synka:tak:

Asiulka tobie tez gratuluje synka mam nadzieje ze krwiak sie szybko wchlonie

Natasza mam nadzieje ze zobaczysz co tam jest miedzy nogami w koncu.

Lei
no to zaszalalas wczoraj, tylko oszczedzaj sie troche bo sie przemeczysz.

Magdalena
a ty skad jestes bo nie pamietam? Bo tak piszesz troche po naszymu.

Pat mam nadzieje ze ci przejda te infekcje, ja tez tam cos mam co chwile teraz tez.

Ostatnia edycja:
Pat zgadlas bo mi sie post wyslal zanim skonczylam. Co troche mi ucieka kursor albo literki i pisze pol wyrazu na miejcu a pol gdzies mi indziej sie przenosi:wściekła/y:

reklama
Do góry