Dzień Dobry
jak nic idzie wojna , jakby to powiedziała moja babcia , tylu chłopców bedzie się rodzić :-) ja też juz oficjalnie moge dołączyć do grona kwietniowych chłopców
wczoraj miałam połówkowe i pierwsze co dziec pokazał to jajca
zdrowy
waży 377g
poprosiłam o spr szyjki , bo w poprzedniej ciąży mi się skracała a teraz ma prawie 5cm :-)
oczywiście jak pisałam wcześniej,że pewnie kilka łez rozczarowania poleci to się nie myliłam , smutno troche no ale skoro mam mieć samych chłopów w domu to trudno
teraz musze imię wybrać a mąż zaakceptować :-)
myla - współczuje wczorajszych nerwów , dobrze ,że z malutka oki
karina - jak dziewczyny pisza Kubusia ( ślicznie, zawsze mi się to imie podobało , ale niestety u mnie nie przejdzie bo w najbliższej rodzinie juz jest ) ma niezłą ochrone i jesli nie ma plamień to raczej wsio ok
olusia super
parka fajowo
no i w ogóle gratuluje udanych wizyt
co do wielkości dziecka to u mnie się nie sprawdziło , ja klocek 3800 i 58 cm a mój syn 3300 i 54 cm
ubrań ciążowych równiez nie kupuje , po domu w dresach paraduje a na wyjścia leginsy , tuniki i luźne sukienki :-)
mój syn dzis przechodzi samego siebie , nerwa na niego mam od rana a do końca jeszcze troche , maskara :-( jak drugi bedzie taki sam to ja na zawał zejdę w niedługim czasie :-(