reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Pat ja mam 175 :p i też wieczny problem bo za wysoka.. jak sie urodziłam to miałam 57 cm.. a waże prawie 66 :p
także przybij 5! ;-)

Dziewczyny, widac mi suwaczek? bo ja u siebie nie widzę :-(
ja ważyłam 3800, aż się boję, co to będzie...
właśnie sobie uświadomiłam, że cały czas źle liczyłam termin mojego połówkowego, byłam przekonana, że to będzie 23t1d, a w rzeczywistości wychodzi 22t1d.

Jakoś u Ciebie Doli nie widać tej wagi mimo ze niższa :p a mi się boczki rozlewaja :D

Milia ja nie widze ale na tele nie widać..

o, juz znowu widzę swój suwaczek :-)

Pat, Doli, to wy modelkami mogłyście zostać, nie ma co narzekać ;-)co ma powiedzieć taki kurdupel jak ja, 158 cm... jakiekolwiek spodnie kupię, muszę je zawsze skracać, a i tak zostawiam specjalnie dłuższe do wysokich obcasów, bo tylko takie przed ciążą nosiłam...

Doli ze tluszcz niby??? :D całkiem możliwe ale dziwne ze na 1 dzień tylko:confused:

Wczoraj Moj malec brzuszny wziął sobie do serca akcje mamci i wieczorem takie tango odstawila ze hoho. Od razu została sprowadzona na ziemie ze teraz to juz może sobie darować :D

Ja waxylam 3600 czyli na dziewuche tak dość sporo.cyprian 4180 i 59cm a Ksawery 3400 i 57 cm ale 3 tyg przed terminem

reklama
Do góry