reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

witam po krótkiej nieobecności :tak:

zabrałam się za odpisywanie , ale po przeczytaniu posta Klaudii ....................

brak słów , przykro mi
[*]

reklama
Klaudia strasznie mi przykro. Wierzylam że jednak maleńki da radę nawet jak wszystko się tak potoczy...:( wiem, że jest ciężko ale trzymaj się kochana. Mam nadzieję że jest ktoś z Tobą w tych trudnych chwilach...

Klaudia, w takiej sytuacji brak słów. Mogę tylko napisac, że bardzo ale to bardzo mi przykro i jednocześnie podziwiam Cię za Twoją siłę i odwagę że się tym z nami podzielilas. Jeżeli tylko możemy w jakiś sposób pomóc to daj znać.

Klaudia przykro mi
[*]

Hmmm mi też infekcja wyszła ale stwierdził wczoraj ze szkoda mnie meczyc globulkami skoro zmian zadnych nie widać, upławy ładne i czysto... i kurde nie wiem co robic teraz. Kolejna wizyta 7 stycznia....

Obserwuj się Aylin. Mi ginka mówiła, że infekcja zagraża ciąży tylko wtedy kiedy szyjka jest skrócona. Wtedy może wywołać przedwczesny poród. Możesz sama kupić sobie probiotyki i brać co 2-3 dni. Mi tak zaleciła ginka żeby brała bo mi często wracają...

Klaudia, bardzo mi przykro
[*] Trzymaj się kochana... wierzyłam, że jednak uda się uratować Twoje dziecko...

Olusia, gratuluję parki i cieszę się, że wszystko dobrze z maleństwami, mam nadzieję, że dołek szybko przejdzie, jak chcesz to napisz nam, o co chodzi na :ninja2::ninja2:

Natasza, jedzenie nie działa, ale rzeczywiście moja mała się rozszalała wczoraj na noc, przysnęłam już, a mój M. się kąpał i jak wrócił, to tak szalała, że się obudziłam :-D

Doli, dobrze, że z szyjką wszystko ok :-) a masz mozliwość wyboru położnej do porodu? albo pojechać do szpitala, w którym chcesz rodzić (w Ujastku, dobrze pamiętam?) zobaczyć oddział, porozmawiać? Powiem Ci, że ja po dniu otwartym w szpitalu trochę się uspokoiłam, personel jest naprawdę życzliwy i wzbudzający zaufanie, uwierzyłam, że dam radę urodzić SN i że będzie dobrze (ten szpital należy do Neomedic, czyli do tej samej grupy co Ujastek w Krakowie).

Karina, Emily może wyczuwa nastawienie pani w przedszkolu i dlatego płacze... udało Ci się porozmawiać w przedszkolu z panią i z dyrektorką?

reklama
Jade so szpitala.trzymajcie kciuki...
Juz nic ie pisalam ale od wczoraj słabo czuje ruchy a dzis wcalei oszlqm do lekarki żeby się poradzić z tym przeziebieniem a ona detektorem nie łapie w ogóle tętna ;( słyszy pepowine i delikatne ruchy tez ale kazala jechac

Do góry