reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

O Jezu Klaudia :(
Przykro mi bardzo :(
Nie wiem co napisać ..., i znowu wina lekarzy ..., jak mozna tak postępować ????

Mam nadzieje ze poradzisz sobie ze strata :(

Zapale świeczkę za Twojego Aniołka ...

reklama
Klaudia strasznie mi przykro,strasznie...
Tule Cie najmocniej jak mogę,wiem ze teraz to nieistotne... Ogromnie Ci wspoczuje... [*]

Ja miałam okropny,snilo mi się ze byłam na genetyczym i mój maluch okazał się być strasznie chory wielonarzadowo.... Pamiętam tylko ze serce i mózg mia płynne... Ja pindole... Chyba przeatane sypiac... A i oczywiście był chlopcem

Dowiadywałam się na temat tej szyjki i jeżeli na tym etapie ma mniej niż 3 cm to jest nie ciekawie taka granicą jest 2,50 cm. Szyjka jak się skraca to nie daje żadnych objawów. Moja miała 6 dni temu 2,88 przed wczoraj 1,90 a wczoraj już jej nie było i rozwarcie rano na 2 cm... Pilnujcie tego. Dziękuję za wszystkie słowa wsparcia...

Jezu Klaudia, tak bardzo mi przykro. Tule Cię mocno. Co za po*******eni lekarze, zamiast wysyłać od razu tam gdzie mogą pomóc to oni czekają nie wiadomo na co. To jest chore.
Dzięki kochana ze mimo wszystko znalazłaś siły i napisałaś do nas. Trzymaj się :*

Ja w poprzedniej ciąży miałam cały czas nawracajace infekcje i w pewnym momencie położna mi powiedziała że to nic, to żebym się wstrzymala z lekami i tak ciagnelam z miesiąc. Jak trafiłam do szpitala 1.5 Mca przed porodem bo miałam skurcze to od razu mi dali leki i byli zdziwieni że tak długo kazali mi czekać z leczeniem. Co za konowaly na każdym kroku :/ straszne to jest...

Nie to chcialam uslyszec :(
Klaudia ogromnie mi przykro i smutno. To strasznie niesprawiedliwe :(
Wiem ze zadne slowa nie ukoja bolu ale musisz zebrac sily i to przetrwac.
Trzymaj sie kochana :*

[*] dla Twojego Synka

reklama
Karina no właśnie mi też tak mówi ale widać dla jednych ok a dla innych nie koniecznie..

Dokładnie ..., no ale swojemu ginekologu trzeba ufać , co innego jak sie u kogoś innego jest ...

Mi juz pisali ze Emily znowu koncertuje w busie :(
Zeby ona tylko mogła powiedziec o co jej chodzi :( , tak to ciezko zrozumieć dlaczego tak sie zachowuje .. Normalnie lubi jazdę samochodem ... Oby w przedszkolu sie szybko uspokoiła ...

Do góry