reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Dzisiaj tu u nas na forum ciezki dzien...
Myla daj prosze znac co z Wami... trzymam kciuki musi byc dobrze...

Ja po wizycie wszystko ok.. szyjka 43mm zamknieta bez rozwarcia, maluch byl bardzo uparty odwruił sie pupskiem i nie znamy plci , pan dr powiedzial ze nie będzie zgadywał ale jak mi tak pojeździł po brzuchu to zucił haslo ze wyglada na dziewczynkę :szok: masakra.. nie wierzę:p na pewno jest chlopak marzy ok 340g i wymiary główki, brzuszka, kosci udowej ma w normie. Lekarz powiedzial ze nie jest maly ani duży taki w normie:-) wiec jest szansa ze mimo cukrzycy nie bedzie duuuzy :-) nastepna wizyta 30.12 ale zapisałam się dodatkowo na 17.12 aby sprawdzić tą płeć bo zwariuje :rofl2:

Aha poinformowałam teściową sms'em że bedzie babcią

reklama
Uff Mylą, stracha nam napedzilas. Ale dobrze ze jesteś czujna i wszystko sprawdziliscie.

Natasza jeżeli trzymasz dietę to mimo cukrzycy maleństwo wcale nie musi być duże.

reklama
Do góry