reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

yhy , robie co roku na poczatek maja - banalnie sie robi . mlecz to inaczej mniszek lekarski. U mnie nikt nie lubi miodu wiec tylko w chorobach albo do pierniczkow na swieta, dla nas lepsze sa te niz z prawdziwym. Kiedys dalam tacie ktory zna sie troche na miodach zeby ocenil z czego , nie poznal ze to swojeskiej roboty ani z czego .

reklama
Anulka, Olusia kciuki za wizyty :-)

Olusia, ja tez zmarzlak i kiedyś już pisałam, że mam podobną temperaturę do Twojej: 35,5-36, dopiero teraz w ciąży mam normalną, a wcześniej przy 36,7 już czułam się, jakbym gorączkę miała... ale w skarpetkach nie mogłabym spać, nie lubię, jak coś mnie w nocy krępuje, otulam się kołdrą i przytulam do męża :-) kotka też mnie grzeje, zawsze śpi przy mnie...

Hejka :)

Natasza , dzieki za zapytanie :)
Emily dobrze, u mnie sie polepsza, tylko kaszel meczy i kichanie :(

Szaj ja na wiosnę lub lato musze 4 dachowe okna mymienic, bo przy dwóch mam zacieki , ale na szczęście bez grzybka :)

Dziewczyny kciukasy za wizyty ✊❤️✊❤️✊❤️
Ja mam we wtorek , jak potwierdzi jajcolka to chyba zacznę cosik kupować ...

Miód z mniszka u mnie sie syropem nazywa. Mam w szafce na przeziębienia. Ale na to aby go dać do pierniczkiw nie wpadłam :) mam tez z sosny :)

Widzę, ze tu o rosolkach, mi tesciowa przywiozła ze wsi z gesi i z makaronikiem hand nade :-D

Myla zdrowka!

Milia super, ze taki szpital Ci sie trafił, jednak miłej rodzic i dochodzić do siebie w ładnym miejscu!

Ja tez zamawiam z Allegro tylko nie wiem czy M czy L wziac...

Ostatnia edycja:
Marela no bo zimno, dzisiaj bylo 20 stopni ale wczesniej zimniej a pozatym mury juz zmarzly i w domu zimno. U nas inaczej z temperatura, jak tu jest 10 stopni to jakby w polsce 5. U nas cala zime tylko na te 4 godz wlaczaja.
A ja to chyba slabe mam krazenie w nogach bo zawsze zimne a jak mi zmarzna to dupa blada, pozniej sikam co 5 min.
Jak to ktos zrozumie to bedzie dobrze, cos mi nie idzie zlozenie zdania:no:

Karinka dobrze ze z Emily lepiej a ty tez juz dochodzisz do siebie.

Kuklaki jesteś jedyna osoba, która ma to samo co ja. Mi tez jak zmarzną stopy to zaczyna mnie pęcherz bolec i sikam co chwile. No chyba, ze sie wygrzejie w wannie albo chociaz stpy do gorącej wody wsadzę i potem pod kołdrę. Moj gin w Pl mówił, ze taka moja uroda, jego corka ma to samo :-D

Mila, święta u teściów :-)

Musze się Wam pochwalić, napisałam dziś 15 stron magisterki :-D.

Olusia, tez miałam zawsze dłonie i stopy zimne, odkąd wyregulowalam hormony tarczycy, problem zniknął.

Anulka, Zazdroszczę śniegu, nie cierpię takiej pogody jak teraz...szaro, buro, mokro...

Karina, super, że z mala lepiej :-)

reklama
Kurcze ja tez miałam całe życie zimne ręce i stopy i w pierwszej ciazy mi przeszło i juz tak zostało na szczęście. Podejrzewam że to hormonalne było tak jak Szaj pisze.

Kuklaki rozumiem cię z tym zimnem, bo w bbarcelonie jest podobnie. Jak jest 15 st na dworze to w mieszkaniu już zimno jak nie wiem. Bo tu beznadziejne budownictwo jest, cienkie ściany, kiepskie okna. Plus jeszcze wilgoć od morza która wzmaga uczucie chłodu.

Ostatnia edycja:
Do góry