reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Zimno na zewnątrz, na całe szczęście, nigdzie dziś nie wychodzę :D.

Zakupiłam wczoraj legginsy ciążowe z ociepleniem, przydadzą się jak znalazł na 20 godzinną podróż autem w grudniu :).

Zła jestem, bo zaczęło nam okno dachowe przeciekać :angry: Cała ściana pod spodem jest mokra i zaczął się pojawiać grzybek...Że też wcześniej tego nie zauważyliśmy...czeka mnie dziś czyszczenie okna w tym zimnie, brr!

reklama
Rano sie czułam jakby lepiej. Musialam do kosciola isc z Cyprianem bo on w tym roku przyjecie (tzn w maju ;)) ale pojechalam autem aby nie przemarznać choc i tak zmarzłam w kosciele.
Teraz przyszłam i pije mleko z miodem i czosnkiem. Zaraz jedziemy do tescia bo mial urodziny ostatnio a nas nie bylo, Wczoraj pojechal sama Arek ale tesc mowil zebysmy dzis wszystcy przyjechali bo on sam siedzi bo tesciowa do mamy na pare dni pojechała...a on też juz staruszek wiec pojedziemy, zobaczymy co z nim

Szaj uuu to wydatek sie szykuje :(

Pat ja latem,wiosna, jesienia to spoko, moge łazić ale zimą to wszedzie autem najlepiej bo zmarźluch jestem

Ja zmarzluch tez jestem...:/ wczoraj było tylko -5 a ja juz zamarzłam tak ze chodzić nie mogłam bo sztywna byłam. A zaraz zaczną się mrozy...:(

Amisia na coś takiego chyba tylko magnez

Ja tez nie jade na wybory, mam 30 km do miejsca gdzie bym musiala glosowac... jestem zameldowana gdzie indziej a mieszkam gdzie indziej...a mam to gdzies... zimno i nie mam ochoty !!

A pewnie zescie sie na wyjscie wystroily zamiast sie cieplo ubrac?! Pewnie bez czapek co?

U mnie cieplo, 20 stopni, sasiadka mnie wyprowadzila na spacer, przeszlysmy sie pomalutku ale i tak sie zmachalam troche.

reklama
Do góry