reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Mila wreszcie ktos mnie rozumie:happy:

Lei tyle ze mnie pechez nie boli, poprostu sikam co chwile jak mi nogi zmarzna:tak:

Szaj gratulacje, jak tak dalej pojdzie to skonczysz w mgnieniu oka:happy:

reklama
Kuklaki a juz myslalam, ze jesteś moja bratnia dusza ;-)

Szaj, wymiatasz maleńka, oby tak dalej! :laugh2:

Obudziłam sie z placzem a właściwie rykiem..dobrze, ze mnie maz dobudzil i utulił bo myslalam, ze sie uduszę, tez macie takie sny po******? W poprzedniej ciazy to samo miałam :wściekła/y: teraz mnie mdli z tych nerwów, nie wiem czy nie zwymiotuje zaraz...

Mój M mnie obudził bo zapomniał wziąć z domu rzeczy do roboty i już koniec spania :( na dworze zimno i wieje tak że malo głowy nie urwie :o pochodzilam chwilę i skostniałam..ja tez należe do tych z zimnymi stopami i dłońmi. Nawet latem mam sopelki lodu i mój M latem to lubi, zimą nie bardzo :p dlatego spie cały rok w skarpetkach :D

Jak mi nogi zmarzna to pęcherz tez od razu się odzywa...

Kciuki za dzisiejsze wizyty !:)

Dzień dobrek.
Wspolczuje tym co dziś muszą z rana lecieć na badania czy do lekarza.ja dziś z domu się nie wychylam. Może w końcu trochę się wykuruje.
Wyszykowalam malcow do szkoły i polecieli.teraz robię herbatke z miodem i cytrynka i do wyrka.

Ja tez mam zawsze stopy i dłonie zimno. W poprzednich ciazach zima było mi gorąco dosłownie ale może dlatego ze to była sama końcówka ciąży i jednak cos dźwigać juz musialam

Eee to musi być dobre. A to pomaga na chorobę? O jajkach nie slyszalam wiem ze lody na gardło polecają
zdrowiej szybciutko co do bolu cycow moge sie z Toba zlaczyc strasznie mnie bola sa opuchniete i ciezkie

Karina to w ogóle nie jest ważne! Ja wiem że pisze jak kretynka, tylko nie wiem czemu to czuje, nie chce tego czuć !:(

Ciesz sie ze dzidziol zdrow. Ja mowie do brzucha on... ja pragnelam 1 syna ale na polowkowym pow ze corka 100 procent poplakalam sie ale sie ucieszylam. Moj chlop gada ze napewno chlopak ciekawe czy jutro inna zrobi mi usg i co sie okaze

Pat ja też zauwazylam duuuzo wlosow na brzuhu:szok: juz ze dwa ray je goliłam bo to wstyd :-)

Kciuki za jutrzejszą wizytę&&&&

Karina ciesze sie ze z mała lepiej, Ty wracaj szybcuutko do zdrowia a teściową się nie martw jak to się mowi kłótnie sie zdarzaja w najlepszej rodzinie:-) a zwlaszcza że to dla dobra dziecka - Twojego dziecka, bedzie dobrze.

Ja wizytę mam w srodę ale już zacynam o niej myśleć czy wszystko będzie ok, czy potwierdzi się chłopak.. i znowu temat płci:-) ja tak jak Pat wymarzylam sobie pierwszego chłopca i może to chore ale mówie do brzucha "Adaś" albo synku...

Dziewczyny mam pytanie.. jak czujeie swoje maluchy to ile to trwa? To tylko kilka kopniakow czy cala seria? Chwilke czy kilka minut?
A i jescze jedno ja malego czuje najczesciej w okolicach tego samego miejsca rzadko gdze indziej też tak macie??

Doli czy lekarz mówił Ci coś na temat dziecia tak nisko?

Oltoma witaj

Ok idę spać.. spokojnej nocy dobranoc

Tez mam na brzuchu wkurzajace to juz tez golilam.. co do ruchow nawrt jak stoje to czuje moje dziecko ma chyba adhd ciagle kopie a jak leze wali kolo pepka jak siedze to strasznie w srodku tak jakby w pipke heh az podskocze

Cześć dziewczyny mam pytanie od rana skacze mi kolano mięsień obok wzięłam juz magnez z potasem ale nie pomaga co mam zrobić
Odrazu Ci nie przejdzie musisz z pare dni pobrac

Ja jade zaraz na wizyte pokseruje wynki wezme l4 a juyro pojde do innej zapytam ladnie czy poprowadzi mi ta ciaze..

Fajnie jak tak brykają :-) maluszki
Jak pomyśle, że po bółki musze iść na to zimno, brrrr...
W nocy mnie skurcz w łydce złapał, może po tych kilometrach w aucie, bydgoszcz-gdańsk i zpowrotem :-) jeszcze czuje ten mięsień :-(

Ostatnia edycja:
Myla zaraz wrzuce na kulinarny. Wczoraj wypilam taka slodka herbate- caly wieczor mnie mdliło:wściekła/y:, dzis juz nie dodalam miodu ;)
Aylin o sosonowym slyszalam ale jeszcze sie nie skusilam- bo niewiem co dokladnie zrywac , niby mi tlumaczyli ale ja jakas ciemna jestem ;)

A podobno i z jednego i drugiego wychodzi pyszna nalewka ;)
Ja tez wiecznie mam rece i nogi zimne - a rece to nawet przemrozone kiedys w mlodosci , wiec chwila na zimnie i sine ;/ . Ale w skarpetach bym nie usnela , zreszta nawet chodze bez po domu i do tego plastikowe ciapy bo w materialowych bym 5 min nie wytrzymala.

Witam z rana.
Dzieć był jak zwykle w poniedziałek w nastroju niezlobkowym,
zaliczyłam potem lidla kupiłam jej małe duplo na pocieszenie.

Jutro rano wizyta u gina - zobaczymy jak wyniki badań i moze uprosze o USG

marela;11196291 Aylin o sosonowym slyszalam ale jeszcze sie nie skusilam- bo niewiem co dokladnie zrywac pisze:
moja mama sosnowy robi. SUper na kaszel. Ja dokłądnie też nie wiem co zrywać - momo ze też mi pokazywała.
Ale moja mama ma czas - na rowerze wyszukuje tereny jak najmnie zanieczyszczone i zbierają. Dzieki temu mam eko apteczkę co w obecnym moim stanie bardzo sie przydaje

reklama
hej
z rana byłam na badaniach, musiał mnie mąż zawieźć i przywieźć do domu, bo jest -15 stopni :szok:odczuwalna i straszny wiatr, dramat normalnie..

Anulka zazdroszcze śniegu, u nas tylko zimnica..

co do zimnych rąk i nóg to ja mam zimne ale mi dobrze z tym, chociaż w tej ciaży mi zimno cały czas co jest dziwne dla mnie, bo aż od podłogi mi zimno :szok:

marela potwierdzam mam miód z mleczy teraz dosyć dobry w smaku :tak: czy działa jak inne? nie wiem bo my miody jemy cały rok

Do góry