reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Jak ja bym chciala zeby caly rok byl cieply, tak jak w krajach cieplych czy tropikalnych... beznadziejny mamy klimat.. !! tzn polska... przynajmniej nie dla mnie.... ja moge miec caly rok upal !! i dobrze sie czulam wtedy a teraz marzne i spie pod koldra i kocem i w skarpetkach....a jak mam wyjsc w taka zimnice to jestem od razu chora.... brrrr

reklama
Olusia a ty masz dzisiaj polowkowe? Bo w suwaczkupisze na dzisiaj?
Jak sie wogole czujesz?

Pat nie nazekaj i tak te zimy teraz nie takie srogie jak dawniej, kiedys to na wszystkich swietych juz snieg byl, a teraz to czesto nawet na Boze Narodzenie nie ma:tak:

Kuklaki mialam miec dzis ale pare dni temu dzwonil do mnie ginek i przelozyl mi na jutro...:tak:w sumie dobrze...:tak: bo od razu do mamy pojade po badaniu i pojade znow na zakupy dla maluszkow... a czuje sie nawet ok.. ciezko mi juz troche sie robi, brzuch rosnie, musze wstawic fotke.. i mam wieeelkiego lenia giganta... :-) duzo lezalam ze wzgledu na te moje plamienia, mam nadzieje ze jutro ginek powie mi ze moge wiecej chodzic niz obecnie...

Szaj a co to za podróż Ci się szykuje?

Ola to ile macie stopi w domu ze tak sie na noc bunkrujesz pod koldrami i kolcami?

U nas tez beznadziejna pogoda się zrobiła cały weekend pada. Wczoraj tylko do sklepu wyszliśmy a dziś chyba w ogóle nie wysciubimy nosa. Laura bawi się z tatkiem klockami a ja leze i się lenię :)

Ostatnia edycja:
Kuklaki śnieg lubię, bo ładnie wygląda. Ale mrozu nie...wszystko piecze, szczypie... O tyle dobrze że nie będę musiała czekać n przystanku na autobus a moje zimowe wyjścia będą ograniczone do spacerów z psami i zakupów :p

Mila83 w domu mam cieplo, w skarpetkach spie od jakiegos czasu ale nie raz je sciagam jak sie zagrzeje.. z kolei koc to od paru dni uzywam ale nie zawsze... a spie pod koldra, dzis natomiast w nocy bylo mi jakos chlodno wiec na chwile polozylam sobie koc na koldre...a potem sie odkrylam... ja mam bardzo czesto rece i nogi lodowate, poza tym moja temperatura wyjsciowa to nie 36,6 tylko 35, 35,5 i jakos szybko marzne... dlatego ja uwielbiam ciepelko !:tak:

Kuklaki mialam miec dzis ale pare dni temu dzwonil do mnie ginek i przelozyl mi na jutro...:tak:w sumie dobrze...:tak: bo od razu do mamy pojade po badaniu i pojade znow na zakupy dla maluszkow... a czuje sie nawet ok.. ciezko mi juz troche sie robi, brzuch rosnie, musze wstawic fotke.. i mam wieeelkiego lenia giganta... :-) duzo lezalam ze wzgledu na te moje plamienia, mam nadzieje ze jutro ginek powie mi ze moge wiecej chodzic niz obecnie...

Trzymam kciuki za jutro. Wstawiaj fotke zobaczymy brzuszek.
Lekarz mi tez pozwolil na male wychodne i chcemy jechac po sklepach pochodzic ale teraz jak ja moge to moj robi po calych dniach:-(

Ja tez spie w skarpetach i to grubych, u nas to kaloryfer tylko na 4 godz wlaczaja

Kuklaki normalne ze be czapki i rekawiczek ale z kapturem. Mi sie zadne czapki nie podobaja a szczegolnie te smerfetki no chyba ze te typowo goralskie wlochate ale to by byla lipa jakbym dzis zalozyla. A po co Ci ogrzewanie i skarpety jak u Ciebie 20 stopni.

Klaudia nie bralam nie pomoge.

Olusia - trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte :)

Ja pociagajaca:/ do tego bol gardla na razie lekki i niech tak zostanie. Ale nie mam sil taki stan przedgrypowy:/ teraz racze sie mlekiem z maslem czosnkiem i miodem wlasnej roboty(z mleczow).

reklama
Do góry