reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Hejka :) z tym narzucaniem odgórnym imienia - mogłaś gorzej trafić Olga nie brzmi zle. Aczkolwiek znając swój charakter stanęłabym okoniem i za diabla nie dałabym rak dziecku chodzbt nawet mi się podobało. Ale ja baran zodiakalny :)

Mylą wejdź na watek chorobowy. I zapodaj naturalne leczenie. Mi w aptece ostatnio kobitka powiedziała ze na prenslen szkoda pieniędzy - lepiej kupic sobie dloik miodu, wiązkę czosnku i zdobyć sok z malin. Zdecydowanie wyjdzie taniej i skuteczniej. Wizytę u lekarza moxna odbyć - ale zaleci to samo.

Ja czekam do wtorku na wyniki badan. Moze die pogorszyly i włosy mi lecą. Bo. Poprzednie miałam ok. Ale koleżanka fryzjerka mnie pocieszyła ze w 2 ciaxy trz tragiczne miała.

Gratuluje pozytywnych wynikow i poznanie plci ;-)

Myla zdrowka!

Natasza mnie nikt nie namowi by wyjac na to zimno.. ;-)

reklama
My wczoraj byliśmy u znajomych. M trochę wypił wiec wesolutki :p ale zimno...jak wracalismy w nocy to -5 i wszystko przymarzniete...dzisiaj rano tez szron wszędzie...zima idzie :( niestety...
I jak pomyśle sobie ze jutro musze wstać rano i jechać tramwajem na pobranie to mi się odechciewa...dupka zmarznie...
Ja na chorobę zrobilam sobie magiczny roztwór z imbiru, miodu i cytryny i do herbatki dawalam.

Chloe witaj :)

Do góry