Myla Novak
Fanka BB :)
Jajko na parze??? Nie bralam nigdy jajek do gardła opisz to
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kuklaki, Olga to faktycznie ładne imię, ale rozumiem Twój wewnętrzny sprzeciw, cięzko pogodzić się z tym, że nie można nazwać dziecka tak, jak się chce, na szczęście możesz zdrabniać, a Gusia brzmi słodko :-)
Myla, jak Ci nie przejdzie, to w poniedziałek leć do lekarza, tymczasem domowe metody lub sobie kup coś z tej serii prenatal dla kobiet w ciąży, to też na naturalnych składnikach, zdrówka!
Ja miałam gorszą cerę na początku, teraz jest ok, cycki też bolą, choć nie tak, jak na początku, a włosy jak zwykle słabe i wypadają, może to przez tarczycę...
Szaj, gratuluję córeczki! :-)
Karina, mam nadzieję, że teściowej szybko przejdzie i że nie będzie kwestionowała metod Twoich i zaleceń lekarzy/terapeutów, na pewno chce jak najlepiej dla Emily, tylko uważa, że cierpi jej autorytet...
Byłam dziś na dniu otwartym w nowym szpitalu i jestem zachwycona, przeszła tam większość kadry ze szpitala miejskiego, w tym moja lekarz prowadząca, mają intensywną opiekę dla noworodków, sprzęt najnowszy i nawyższej klas, sale przeporodowe 1-osobowe z fotelami masującymi dla partnerów, piłkami, workami sako, sale poporodowe 2-osobowe, wszystko nowe, czyściutkie, łazienki lux, personel bardzo symatyczny i dostaliśmy 30% zniżki na szkołę rodzenia! zmierzamy zapisac się na styczeń :-)
Kuklaki a kto mi ten rosolek zrobi? Bo ja nie mam SIL nawet iść siku :/ wpierdzielam czosnek,mleko z miodem i czosnkiem,herbata z cytryna i miodem,wit c i sol do nosa a gardło mnie tak boli jeszcze a nie wyplucze woda z sola bo się pozygam :/