reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
To musisz koniecznie nadrobić :-D

Gotujesz w garnku wodę i wstawiasz miskę do srodka kiey dno miski sie nagrzeje wbijasz jajko (max 2 szt bo bardzo syte) i dodajesz trochę cukru i ubijasz mikserem tak jak kogel mogel tylko ze goraca miska powoduje ze jajko sie scina i grzeje. Kiedy jajko jest już ciepłe i gladkiej konsystencji jak kogel mogel szybko zjadasz puki cieple:-) i nie popijaj tego

Jeśli lubisz kogel mogel to pewie bedzie smakowac. Wiesz ja jeszcze pamiętam jako dziecko jak babcia mi robila takie jajko przy chorym gardle albo kaszlu

Kuklaki, Olga to faktycznie ładne imię, ale rozumiem Twój wewnętrzny sprzeciw, cięzko pogodzić się z tym, że nie można nazwać dziecka tak, jak się chce, na szczęście możesz zdrabniać, a Gusia brzmi słodko :-)

Myla, jak Ci nie przejdzie, to w poniedziałek leć do lekarza, tymczasem domowe metody lub sobie kup coś z tej serii prenatal dla kobiet w ciąży, to też na naturalnych składnikach, zdrówka!
Ja miałam gorszą cerę na początku, teraz jest ok, cycki też bolą, choć nie tak, jak na początku, a włosy jak zwykle słabe i wypadają, może to przez tarczycę...

Szaj, gratuluję córeczki! :-)

Karina, mam nadzieję, że teściowej szybko przejdzie i że nie będzie kwestionowała metod Twoich i zaleceń lekarzy/terapeutów, na pewno chce jak najlepiej dla Emily, tylko uważa, że cierpi jej autorytet...

Byłam dziś na dniu otwartym w nowym szpitalu i jestem zachwycona, przeszła tam większość kadry ze szpitala miejskiego, w tym moja lekarz prowadząca, mają intensywną opiekę dla noworodków, sprzęt najnowszy i nawyższej klas, sale przeporodowe 1-osobowe z fotelami masującymi dla partnerów, piłkami, workami sako, sale poporodowe 2-osobowe, wszystko nowe, czyściutkie, łazienki lux, personel bardzo symatyczny i dostaliśmy 30% zniżki na szkołę rodzenia! zmierzamy zapisac się na styczeń :-)

Milia dzieki:happy: Fajnie ze taki nowy szpital i dobrze wyposazony, a nie jak pisaly dziewczyny drzwi bez klamek itp. Az ci sie bedzie milo rodzilo:tak:

Kuklaki a kto mi ten rosolek zrobi? Bo ja nie mam SIL nawet iść siku :/ wpierdzielam czosnek,mleko z miodem i czosnkiem,herbata z cytryna i miodem,wit c i sol do nosa a gardło mnie tak boli jeszcze a nie wyplucze woda z sola bo się pozygam :/

Zaciagnij twojego niech ci ugotuje. Ja bym cie chetnie poczestowala bo zrobilam wlasnie, szkoda ze nie idzie poslac mailem:-D

Myla to moj tak samo, raz kurczaka piekl na grilu elektrycznym zajal sie telefone a tluszcz sie podpalil bo woda wyparowala i filter w pochlaniaczu sie spalil.

reklama
Do góry