reklama
Dziewczyny, będzie córka! zrobił takie zbliżenie na buleczke, że nawet ja wyraźnie widziałam wszystkie szczegóły, nic tu nie ma prawa się zmienić. Mała siedzi bardzo głęboko, tez wbijal mi głowice mocno, żeby móc dokładnie wszystko zmierzyć i zbadać. Dziecię na szczęście współpracowało i ładnie organy pokazało. Wszystko w porządku, 20 paluchow jest, serducho zdrowe 153 uderzenia na minutę . Młoda ma ok 16cm i waży 360g.
Czas na zakupy .
Czas na zakupy .
Asiulka87Sosnowiec
Fanka BB :)
Hej nie bylo mnie troszke znow mam czytania mignelo mi tylko ze Myla pytalas sie mnie o plec nie zanm jeszcze prenatalne mam dopiero 19 grudnia a w poniedzialek wizyte z tym ze pokseruje wyniki i we wtoreknide do babeczki ktora znalazlam u siebie w szpitalu to ona poplakala sie jak mi stwierdzila ze w marcu dziecie nie zyje chce do niej zap5tam czy poprowadzi mi ciaze nie usmiecha mi sie placic na nfz za l4 bo ja i tak musze byc ze wzgledu na samopoczucie i prace jaka mam.... pozatym moj dzidziolo non stop kopie ale sadzi takie kopniaki ze az podskocze szczegolnie jak siedze lub zjem cos badz wypije smiejemy sie ze lapczywy na jedzenie heheh smakosz rosnie kolo pepka jak walnie to przez brzuch widac moj juz po czul nie raz kolezanki i siostra mojego tez
Widzialam ze tam imiona w temacie ja bym nie nazwala dziecka tak jak chca dziadkowie wali mnie to jakie zdanie maja to moje dziecko licze sie ze zdaniem chlopa tylko
Widzialam ze tam imiona w temacie ja bym nie nazwala dziecka tak jak chca dziadkowie wali mnie to jakie zdanie maja to moje dziecko licze sie ze zdaniem chlopa tylko
hej
Anemone ściskam... pewnie przejdzie Ci to z czasem to trochę normalne, bo byłaś nastawiona na dziewczynkę a tu taka zmiana..
natasza lekarz mówił, że to normalne, pierwsza ciąże też miałam tak nisko cały czas, w 7-8 mc miałam brzuch jak do porodu tak nisko, co do ruchów u mnie rożnie albo seria, albo z 2-3 od paru dni rusza się o mniej więcej tych samych proach
kajkapol na zgagę poleca łyżeczkę sody na szklankę wody działa szybko i na długo, co do cery to nie wiem jest różnie z tym ale tragedii nie ma
Myla bolą Cię, bo dziewucha będzie
Szaj woow gratki! duża dziewczynka
Anemone ściskam... pewnie przejdzie Ci to z czasem to trochę normalne, bo byłaś nastawiona na dziewczynkę a tu taka zmiana..
natasza lekarz mówił, że to normalne, pierwsza ciąże też miałam tak nisko cały czas, w 7-8 mc miałam brzuch jak do porodu tak nisko, co do ruchów u mnie rożnie albo seria, albo z 2-3 od paru dni rusza się o mniej więcej tych samych proach
kajkapol na zgagę poleca łyżeczkę sody na szklankę wody działa szybko i na długo, co do cery to nie wiem jest różnie z tym ale tragedii nie ma
Myla bolą Cię, bo dziewucha będzie
Szaj woow gratki! duża dziewczynka
Szaj gratuluje i zazdroszcze, ze tak czarno na białym widziałaś
My tez chcemy zdjecie 3d na nastepnej wizycie
Malutka spi, bidula tak sie meczy, wychodzi jej jedynka i płacze i maruuudzi, znow szczepienie wczoraj przeniosłam bo miała lekka gorączkę..
Jak wstanie to jedziemy fotelik zobaczyć bo dalej jeździ w tym nosidelku i troche jej ciasno...znalazłam super fotelik, w którym mozna jeździć i tyłem (ba czym mi zależy) i przodem i łatwo sie wsadza.
My tez chcemy zdjecie 3d na nastepnej wizycie
Malutka spi, bidula tak sie meczy, wychodzi jej jedynka i płacze i maruuudzi, znow szczepienie wczoraj przeniosłam bo miała lekka gorączkę..
Jak wstanie to jedziemy fotelik zobaczyć bo dalej jeździ w tym nosidelku i troche jej ciasno...znalazłam super fotelik, w którym mozna jeździć i tyłem (ba czym mi zależy) i przodem i łatwo sie wsadza.
Myla dokładnie, bolą cię cyce bo dziewczynka jest. Mnie z Laura to tak bolały że dotknąć nie mogłam. A teraz tylko trochę.
Szaj gratuluję córeczki!
Annemon to taka pierwsza reakcja ten smutek. Zobaczysz ze za kilka dni ci przejdzie. Mali chłopcy są tacy słodcy, jeszcze bardziej niż dziewczynki zobaczysz jak się zakochasz w synku jak tylko go zobaczysz.
Ja tez mojego bzika czuję tylko jak siedzę i leżę. Ale to normalne bo jak chodzimy i się ruszamy to to bujnie usypia zazwyczaj dzieciaczki. I jak już się zaczyna ruszać to dluzej to trwa, bo jakieś 5-10 min. A to że maluchy są nisko to nic nie szkodzi. Moja Laura to była tak nisko ułożoną że jak przed porodem mnie badali to nie mogli ręki włożyć bo główka tak naciskasz na szyjkę. A jak sobie globulki wkładałam bo mi się 3 tyg przed porodem infekcja przyplatala, to czułam jej główkę aż się bałam Hahaha. i nakoniec ciazy strasznie mnie spojenie i uda po wew stronie bolały od tego ciągłego nacisku.
Szaj gratuluję córeczki!
Annemon to taka pierwsza reakcja ten smutek. Zobaczysz ze za kilka dni ci przejdzie. Mali chłopcy są tacy słodcy, jeszcze bardziej niż dziewczynki zobaczysz jak się zakochasz w synku jak tylko go zobaczysz.
Ja tez mojego bzika czuję tylko jak siedzę i leżę. Ale to normalne bo jak chodzimy i się ruszamy to to bujnie usypia zazwyczaj dzieciaczki. I jak już się zaczyna ruszać to dluzej to trwa, bo jakieś 5-10 min. A to że maluchy są nisko to nic nie szkodzi. Moja Laura to była tak nisko ułożoną że jak przed porodem mnie badali to nie mogli ręki włożyć bo główka tak naciskasz na szyjkę. A jak sobie globulki wkładałam bo mi się 3 tyg przed porodem infekcja przyplatala, to czułam jej główkę aż się bałam Hahaha. i nakoniec ciazy strasznie mnie spojenie i uda po wew stronie bolały od tego ciągłego nacisku.
Dzieki dziewczyny!!! W Was zawsze mozna znaleźć oparcie :-)
Ja malego czuję zazwyczaj jak leze czasem jak siedze ale to zalezy. Jak przykladam detektor to serduszko puka tuż nad spojeniem a kopy najczesciej kolo pepka :-) jestem sookojna i czekam cierpliwie na wizytę :-)
Szaj gratuluje 100% dziewczynki :-) super
Lei oby malutkiej szybko przeszło
Zyczę Wam spokojnej soboty :-)
Ja malego czuję zazwyczaj jak leze czasem jak siedze ale to zalezy. Jak przykladam detektor to serduszko puka tuż nad spojeniem a kopy najczesciej kolo pepka :-) jestem sookojna i czekam cierpliwie na wizytę :-)
Szaj gratuluje 100% dziewczynki :-) super
Lei oby malutkiej szybko przeszło
Zyczę Wam spokojnej soboty :-)
marela
Podwójna marcóweczka ;)
Anemone zycze zeby Ci przeszlo. Czytajac Ciebie mam wrazenie ze to ja pisalam. Niestety u mnie trwa ten stan juz 3 tyg. Licze ze minie . Wiem ze to idiotyzm bo inaczej nazwac nie mozna ale to jest silniejsze ode mnie.
reklama