reklama
Ja mojego małego często czuje długo. Zależy o której godzinie. Zauwazylam ze ma już swoje godziny. W ciągu dbja bardziej czuje jak się ćwierci i wystawia pupe i czasem kopnie. Ale na wieczór i w nocy całe serie kopie i to mocno. I teraz też go czuje nisko a czasem chyba się prostuje to przy pepku
klaudia1219
Aktywna w BB
Ja mojego czuje czasem kilka minut ale szczególnie jak się położę.
Marela wlasnie to mnie tak denerwuje, odbieraja cala radoche, czlowiek marzy cale zycie ze siadzie z mezem i bedzie wybierac imie a tu dupa.
Ale ten system jest dobry dla niezdecydowanych.
A ja bede wolac Gusia, od Olgusia
Gusia, super!! Strasznie mi się podoba!
Hej mamuśki!
Ja czuje dzieciątko w rożnych miejscach, jak siedze to tak nisko jakby w pachwinach czasem choc wiem, ze to tylko uczucie bo aż tak nisko go nie ma za wczoraj tez wlasnie koło pępka, super bo wcisnel troche palec w brzuch (pępek) i prosto w niego oberwałam
Do tego jakos sie ułożyło, ze brzuch miałam krzywy, gula z jednej strony i chyba je głaskałam po dupce a po pleckach na pewno!
Ja czuje dzieciątko w rożnych miejscach, jak siedze to tak nisko jakby w pachwinach czasem choc wiem, ze to tylko uczucie bo aż tak nisko go nie ma za wczoraj tez wlasnie koło pępka, super bo wcisnel troche palec w brzuch (pępek) i prosto w niego oberwałam
Do tego jakos sie ułożyło, ze brzuch miałam krzywy, gula z jednej strony i chyba je głaskałam po dupce a po pleckach na pewno!
Cześć kobitki:-)
Annemone to co teraz czujesz to minie. A jak już zobaczysz maleństwo to nie będziesz go chciała zamienić na nic innego
Karina u mnie zgaga co noc tak że spać nie mogę już od 2 tyg. Mleko i migdały u mnie działają ale tylko na chwilke
Lei właśnie zauważyłam że nasze suwaczki pokazują dokładnie to samo, na dodatek mamy tyle samo postów hehehe
Gratuluje udanych wizyt
Ja swoje Motylki czuję zwłaszcza jak długo siedze. Jeden kopie z prawej strony pod żebrami a drugi nad lewym jajnikiem.
Mój brzuch jakoś teraz szybko zaczął rosnąć. Był czas że już wpadałam w histerie bo jakby stał w miejscu a teraz z dnia na dzień coraz większy.
Dziewczyny poprawiła się Wam cera? U mnie zero wyprysków i nawet łuszczyca znika co mnie bardzo cieszy
Annemone to co teraz czujesz to minie. A jak już zobaczysz maleństwo to nie będziesz go chciała zamienić na nic innego
Karina u mnie zgaga co noc tak że spać nie mogę już od 2 tyg. Mleko i migdały u mnie działają ale tylko na chwilke
Lei właśnie zauważyłam że nasze suwaczki pokazują dokładnie to samo, na dodatek mamy tyle samo postów hehehe
Gratuluje udanych wizyt
Ja swoje Motylki czuję zwłaszcza jak długo siedze. Jeden kopie z prawej strony pod żebrami a drugi nad lewym jajnikiem.
Mój brzuch jakoś teraz szybko zaczął rosnąć. Był czas że już wpadałam w histerie bo jakby stał w miejscu a teraz z dnia na dzień coraz większy.
Dziewczyny poprawiła się Wam cera? U mnie zero wyprysków i nawet łuszczyca znika co mnie bardzo cieszy
Ostatnia edycja:
Anemonne
Fanka BB :)
Natasza ja czuje kilka minut trochę kopniakpw ale zawsze jak leże,odpoczywam.jak chodzie i jestem zajęta to nie zwracał uwagi i raczej nie czuje albo poczuje jedno pykiecie jakieś mocniejsze. Moja kopie nisko nad spojeniem,kilka razy czulam w okolicy pępka.wczoraj na USG to mi wbijał ta końcówkę do USG AZ w kość łonowa normalnie mnie bolalo i nic nie mówił ze cos nie tak ze malutka tak nisko siedzi.
Myla u mnie na usg było identycznie, tak mocno wbijał końcówkę ze czułam ból...a potem włączył 3d a mały nie dość ze pupa sie odwrócił to jeszcze dwie ręce na głowę założył..ale po takim ucisku to ja myśle ze sie przestraszył po prostu
reklama
Myla Novak
Fanka BB :)
Ja mam gorsza cerę od samego poczatku co jakiś czas mi się pryscz gdzies sypnie :/
Poza tym od początku ciąży bez przerwy TK mnie cycki boa ze momentmi to trudne do wytrzymania. W poprzednich ciazach mnie wcale nie bolaly.ciekawe od czego to zależy.
A ja mega chora,gardło zawalone i meeega katar...załamka...
Anmonne i caly czas był od was obrócony? I zrobił ci USG????
Poza tym od początku ciąży bez przerwy TK mnie cycki boa ze momentmi to trudne do wytrzymania. W poprzednich ciazach mnie wcale nie bolaly.ciekawe od czego to zależy.
A ja mega chora,gardło zawalone i meeega katar...załamka...
Anmonne i caly czas był od was obrócony? I zrobił ci USG????