reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
No jak w przyszłości wasza córka trafi do Polski to chociaż będzie miała znane w Polsce imię. Są plusy i minusy imienia Olga, ale nie jest źle :)

Dziewczynom gratuluję dziewczyn :-)
A ja dzis poszalalam. W tesco jest w weekend zniżka 30% na wszystkie ciuchy, kupilam i dla dzidzi i dla siebie i dla meza :-) potem bylam w smyku, tam z kolei jest 25% znizki i kupilam dla chrzesniaka prezent pod choinkę. A rano bylam na gimnastyce dla ciezarnych :-) juz drugi raz. Od razu mam mniej wyrzutów sumienia jak jem slodycze :-)
Udanego weekendu!!

Hej dziewczyny :) widzę, że mam trochę do nadrobienia :) nic się nie odzywalam bo w mojej głowie jest mętlik. Martwi mnie ta szyjka, stany zapalne, które w ogóle nie przechodzą i co będzie dalej... Jestem jakaś dziwna...

kuklaki no mi się Olga podoba. A jak dla Ciebie za twarde to możesz zdrabniac Ola/Olunia tak jak Doli mówi.
No i fajne bo międzynarodowe i łatwo się pisze. Mała nie będzie miała problemów ani w Grecji ani w Polsce.

Tak trzymajcie laseczki, wmawiajcie mi ze to jest super imie:-D:-D:-D

Ja mysle że nie musimy Ci wmawiac, mi osobiście sie bardzo podoba . Na marcowkach mamy własnie Olge i oni nie lubia jak ktos mowi na nią Ola. Tylko najbardziej wkurzające jest to że Ty sama nie mozesz zdecydowac o imieniu swojego dizecka. Imie znane ale nie oklepane .

Oltama witaj.

reklama
Marela wlasnie to mnie tak denerwuje, odbieraja cala radoche, czlowiek marzy cale zycie ze siadzie z mezem i bedzie wybierac imie a tu dupa.

Ale ten system jest dobry dla niezdecydowanych.

A ja bede wolac Gusia, od Olgusia

Do góry