reklama
Dziewczynom gratuluję dziewczyn :-)
A ja dzis poszalalam. W tesco jest w weekend zniżka 30% na wszystkie ciuchy, kupilam i dla dzidzi i dla siebie i dla meza :-) potem bylam w smyku, tam z kolei jest 25% znizki i kupilam dla chrzesniaka prezent pod choinkę. A rano bylam na gimnastyce dla ciezarnych :-) juz drugi raz. Od razu mam mniej wyrzutów sumienia jak jem slodycze :-)
Udanego weekendu!!
A ja dzis poszalalam. W tesco jest w weekend zniżka 30% na wszystkie ciuchy, kupilam i dla dzidzi i dla siebie i dla meza :-) potem bylam w smyku, tam z kolei jest 25% znizki i kupilam dla chrzesniaka prezent pod choinkę. A rano bylam na gimnastyce dla ciezarnych :-) juz drugi raz. Od razu mam mniej wyrzutów sumienia jak jem slodycze :-)
Udanego weekendu!!
klaudia1219
Aktywna w BB
Hej dziewczyny widzę, że mam trochę do nadrobienia nic się nie odzywalam bo w mojej głowie jest mętlik. Martwi mnie ta szyjka, stany zapalne, które w ogóle nie przechodzą i co będzie dalej... Jestem jakaś dziwna...
marela
Podwójna marcóweczka ;)
Tak trzymajcie laseczki, wmawiajcie mi ze to jest super imie
Ja mysle że nie musimy Ci wmawiac, mi osobiście sie bardzo podoba . Na marcowkach mamy własnie Olge i oni nie lubia jak ktos mowi na nią Ola. Tylko najbardziej wkurzające jest to że Ty sama nie mozesz zdecydowac o imieniu swojego dizecka. Imie znane ale nie oklepane .
Oltama witaj.
reklama