Margomari
Fanka BB :)
Kifsi dane na priv do naszej Pani Matki Mylidane do listy kwietniówek na pw do kogo bo się pogubiłam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kifsi dane na priv do naszej Pani Matki Mylidane do listy kwietniówek na pw do kogo bo się pogubiłam
A jakie to imie?
Aha i przytyło mi sie troche hyhy 5kg od poczatku. To sie w tych 11 nie zmieszczę raczej
Oczywiście wcielo mi posta .
Gratulacje dla tych, które już znają płeć lokatorów! Mam nadzieję dowiedzieć się o swoim co nieco dziś, wtedy też dopisze się do listy, bo chyba tego wciąż nie zrobiłam....Myla, nie bij!
Ja na razie 2,5kg do przodu, nie jest źle :-).
Co do porodu, to sama nie wiem, który wybrać, musze się zagłębić w temat i podjąć jakąś decyzję...
Do 16 grudnia musze oddać prace magisterską do promotora..jeszcze około 40 stron do napisania, zwariuje :-(. Po nocach chyba będę to pisać...
Myla lista zatwierdzona faktycznie więcej chlopaczkow.
Kuklaki a jak ma na imię teściowa? Bo na liście masz Olga wpisane. Jeśli tak to mi sie bardzo podoba.
Szajs współczuję tej magisterki, ale patrzysz się i za 2 tyg już z głowy będziesz miała.
Moja włosy super... Aż jestem w szoku... gorzej zew nie tylko te na głowie super...brzuch mi się owlosil
Dobry :-)
Natasza mała lepiej , a u mnie cholerstwo sie trzyma , na dodatek mam opryszczkę wulkanus lol
Lei to zmień gina , gdzie problem? No ja jestem ciekawa wtorku , czy lekarz mi po kieszeni bedzie cisnol, czy na ubezpieczenie wezmie ( co musi).
Oltoma witaj
A ja sie wczoraj z Teściową pokłóciłam
Od jakiegoś czasu dziwnie sie zachowuje przy terapeutach od Emily, jak oni cos mówią co trzeba robic ( po tym jak jej przetłumaczę) zaczyna kręcić głowa i miny robic jakby oni głupi byli czy cos ..., wczoraj była logopedka u nas i mówiła zeby Emily oddzielnie dawać jedzenie w kawałkach i zmiksowane zeby wiedziała ze to do gryzienia jest itd. A ona prawie ja wyśmiała ... I jak tu sie nie zdenerwować? Powiedziałam jej zeby tego nie robiła bo ja die wstydzę , a ona sobie ubzdurała ze ja sie jej wstydzę ... Co za teściowa . Pozniej mowie jej ze tak lepiej dla Emily ze to jej pomaga w rozwoju i ona tez tego nie widzi, to jej mowie ze ja hamuje w rozwoju jak tak robi .., następny foch .. Od wczoraj z nia nie gadałam ...