reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
obżeram się lodami, mąż kupił w lidlu waniliowo-ciasteczkowe z ciasteczkami korzennymi i syropem o smaku ciasteczek :-D są mega ;D
w ogóle to chce juz święta
nucę Mariah carey ta świąteczną ;D
może w weekend zrobię suszone pomarańcze i powiesze ;D

Myla to fakt, wychowanie to podstawa, ja się tego trzymam i poki co mamy super rezultaty

Ja będę wychowywała małego tak jak ja byłam chowana...uważam że mam super rodzinę. Nie będę słuchała złotych rad teściowej bo oni nie potrafili wychować dzieci...mój M wychował się tak naprawdę całkiem sam...

Dzień Dobry :-)

wczoraj nie miałam czasu nawet zajrzeć na forum , bo najpierw trochę ogarnęłam dom a potem koleżanka wpadła z wizyta i tak szybciutko minął dzień ,że nawet nie wiem kiedy :-D

No na 90 % dziewucha a teraz mam USG 8,10,18 więc chyba potwierdze w koncu

gratuluje dziewuszki :-) kolejne usg to tylko formalność :tak:

Pindola nie było widac, za 2 tyg kolejne i cóż...troche płakałam :-D

ja pewnie w środe na usg też uronię kilka łez :-D z pindolkiem czy bez gratuluje zdrowej dzidzi :-)

Hello

ja po wizycie, Myla prosze mnie na rozowo zaznaczyc bo lekarz powiedzial ze mu na dziewczynke wyglada:-)

gratuluje różu :-)

widze ,że został poruszony temat porodów , u mnie nie było tragedii , indukcja z powodu małej ilości wód, po oxy poszło nawet szybko , ale bez zzo nie wiem czy dałabym rade :-D dla mnie w wyborze szpitala najważniejszy jest stopień referencyjny oddziału neonatoligicznego, reszte da się przezyć :tak:

edek:

dane do listy kwietniówek na pw do kogo bo się pogubiłam :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry