reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Oczywiście wcielo mi posta :mad:.

Gratulacje dla tych, które już znają płeć lokatorów! Mam nadzieję dowiedzieć się o swoim co nieco dziś, wtedy też dopisze się do listy, bo chyba tego wciąż nie zrobiłam....Myla, nie bij!

Ja na razie 2,5kg do przodu, nie jest źle :-).

Co do porodu, to sama nie wiem, który wybrać, musze się zagłębić w temat i podjąć jakąś decyzję...

Do 16 grudnia musze oddać prace magisterską do promotora..jeszcze około 40 stron do napisania, zwariuje :-(. Po nocach chyba będę to pisać...

Myla lista zatwierdzona :) faktycznie więcej chlopaczkow.
Kuklaki a jak ma na imię teściowa? Bo na liście masz Olga wpisane. Jeśli tak to mi sie bardzo podoba.
Szajs współczuję tej magisterki, ale patrzysz się i za 2 tyg już z głowy będziesz miała.

hej

czyli, że jak wojna idzie? bo chłopcy przeważają? :D u moich znajomych również co chwila chłopczyk się rodzi albo ma być :-D

co do wrożb to u mnie kalendarz chiński w 100% się sprawdza, żadne obrączki, seks na szybkiego, dni nieparzyste czy co ;D

Lei
czemu?? mial być siusiak ?? może coś wyrośnie jeszcze ;D

Kuklaki gratulacje ;D

Myla zgadzam się hehe siła braci ;-) chociaż wiadomo, że to nie o płec chodzi.. chyba..??;-) mam koleżanke ktora ma syna, córke i syna- wiekowo w tej kolejności, mówi, że z córką to jest istna masakra, synów sie łatwiej chowa jej hehehe oby coś w tym było :-D

Dzień dobry. Amisia ty już chyba icnie musisz, zaraz zerkne

Szaj nie ma Cie i ja bym tego nie zauważyła???i cie nie ochrzanila??? Niemożliwe ...

Doli no raczej od wychowania. Sila braci...moi to za sobą murem. Oni nie potrafią żyć bez siebie.cale życie wszędzie razem. Rozstali się 2 lata temu jak Ksawery lszal w szpitalu to Cypi spać nid mógł i płakał za nim po nocach! I w tym roku na wakacje Cypi był na obozie a Malý z moim tata na wczasach. Tak spia razem nawet...jak mieli osobne łóżka to je zlaczali ;)

co do dzieci to oczywiscie wychowanie i charakter ma duze znaczenie ale wydaje mi sie ze dziewczynki sa wlasnie takie bardziej charakterne za dzieciaka, jak bunt dwulata to u dziewczynek jest silniejszy hehe od malego chca postawic na swoje ;)
u syna przeszedl ten wiek prawie niezauwazalnie , wogole jest przytulaczek, synus mamusi ktory uwielbia mi sprawiac radosc pomagajac :)
corka tez jest grzeczna (na razie ;)) ale czasami sie foch uje i wtedy jest ciezko - ciekawe co to bedzie jak bedzie miala miesiaczke hihi

jak sobie pomysle o sobie w wieku 15 lat to masakra
mam nadzieje ze moja corka bedzie lagodniej przechodzic ten okres :(
moj brat niby sie buntowal i wyklocal z matka ale mimo ze starszy to zawsze jakos tak z wiekszym respektem i lagodniej hihi

Myla a co brat robil ??? bo zabrzmialo groznie tym bardziej ze jestes mama dwoch chlopcw hihihi

reklama
Do góry