reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Kuklaki, Lei gratuluję córeczek!
Kuklaki to co, imię po teściowej będzie? :)

Myla mi też się wydaje, że to od wychowania zależy i charakteru dziecka. jak się nie ustali granic i będzie się maluchowi na wszystko pozwalać, to będzie taki rozwydrzony i rozbeczany.

Idę zerknąć na listę, bo wy tu mówicie że więcej chłopaczków, a ja mam wrażenie, że co któraś wraca z wizyty, to dziewczynka.

Jakos 180€ chyba. Dla mnie to wszystko jest dziwne bo to nawet nie ona robi mi ale inny lekarz w klinice to moze jakos do wspólnej kasy idzie...to samo na cukrzyce żebym 75g robiła (za tam jakieś 17€) tylko po co skoro w 1 ciazy wszystko było ok itd, jak 50g źle wyjdzie to zrobię. Ja juz do niej nie wrócę bo sie czuje jakaś poniżona jak od niej wychodzę, patrzy ns mnie jak ns głupka, jakieś miny robi, uśmiecha sie tak fałszywie, *******e takiego lekarza. I tak mi na szybko to zrobiła...serduszka nie słyszałam jescze nigdy!! Nie wiem co powinna ale nie badała przepływów, pępowiny itd, to bede miała na tym FD...nic nie rozumiem juz...?

Dzieki dziewczyny.

Lei wspolczuje tej lekarki, dobrze ze z dzidzia ok i gratki dziewuszki.

Mila na to wychodzi bo nie ugiety, a sie poklucilismy przez to w drodze powrotnej, powiedzialam ze ciesze sie ze dziewczynka tylko jedyne co mi psuje radosc to ze bedzie tak miala na imie.

reklama
A jakie to imie?

Aha i przytyło mi sie troche hyhy 5kg od poczatku. To sie w tych 11 nie zmieszczę raczej :-D

Ostatnia edycja:
Do góry