reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Lei tak bardzo chcialas chłopca?

Ja marzyłam o córce. We wszystkich wróżbach zawsze wychodzilo mi 2 synów. Mężowi tez. W pierwszej ciąży do 30 tyg nie miałam pewności bo sie ukrywala. Teraz w nagrodę w 11 tyg wiedziałam ze będzie najprawdopodobniej cora. I szczerze - nie wyobrażam sobie miec chłopca. Pewnie jakby sie juz urodził to byłby najukochańszy ale teraz - jak to powiedziała tesciowa "dziewczynki są najukochańsze"

reklama
Troche sue nastawiłam od kilku dni na pindola. Choc od samego poczatku mówiłam, ze chce siostrę dla Viki. Zrozumcie ciężarna haha..!

Aylin a u nas się wlsnie mówi ze chłopcy najwirniejsi,najukochansi itd :)

Ja co mam koleżanki z córkami to one takie miagwy ze szok,male rykliwe i wredne :D z chłopcami to jakoś tak mniej takich przypadkow. Ja i tak twierdze ze to wszystko od rodziców zależy. Jak sie wychowa tak się ma.
U mnie Cypi cle nie rozpieszczony,wrec przeciwnie i zawsze był taki ze sam się zajął sobą,pol dnia potrafił bawić się dwoma klockami i teraz tez raczej bez problemu.pranie mi rzwiesi,do sklepu chodzi,śmieci wynosi,robi kanapki, scieli mi lozko,wyszukuje małego do szkoły...i robi to z satysfakcja bez marudzenia.a Ksawery rozpieszczony bard jej bo młodszy,bo cyckowy ;) i od małego mama OPA,zawsze musiał mieć kolo siebie kogoś i teraz ma swoj temperamencie,cwaniakuje byle by za dużo nie tobuc,spdzatac nie chce itd choć ni tez dużo pomaga ale juz zupełnie inne dziecko :)

Karina ja dzis miałam 2screening na ni u lepszym sprzęcie ale baba tak szybko i pobieżnie to zrobiła...to był moj ostatni raz u niej. Pytałam o ten feindiagnostik czy płatne i powiedzua, ze nie...to ha mie kumam..ona chciała mnie tak naciągnąć a jak w koncu jej huknelam, ze nie mam kasy bo nie przemawiały do niej inne argumenty to co...moze wpisze, ze cis było nie tak i zrobi zeby zarobić a ubezpieczalnia i tak jej zapłaci?

Szyjka 4,5cm :-D

Kuklaki gratki dziewczynki.
Lei tez gratuluje :)

Myla - zgadza sie. Dużo od wychowania zależy. Ale tez od charakteru. Moja tys to typ chłopczycy. Jak się wywali to biegnie do nas aby pocalowac i leci dalej do zabawy. Nie rozpacza bo si. Super kopie piłkę, puzzlami potrafi się zająć na dluzej. I ma w nosie lale.

reklama
Babydust kiepska reklama dla niego i jego brata hehe. Ale moja teściowa nie owija w bawełnę i plecie co jej ślina na język przyniesie. To nie jest typ "gladkie slowka". Caly czas mówi ze ma bardzo udane dzieci z którymi nigdy nie bylo problemu. Ale z drugiej strony powtarza ze gdyby miała decydować to by dzieci nie miała. Wiec ja juz chwile temu sie pogubilam.

Do góry