reklama
Myla Novak
Fanka BB :)
Ciiii
Myla Novak
Myla dziewczyna będzie. Jak widzisz chłopcy raczej jaja dumnie prezentują
Aylin to że inni dyndają jajcami na prawo i lewo to nie znaczy że mój też bedzie, może mój jest dobrze wychowany
Myla jeszcze 1.5 tygodnia i miejmy nadzieje , że będziesz wiedzieć i przestaniesz męczyć ;D póki nie bedziesz miec takiego snu jak ja to nic się nie bój
a mi się jakas infkecja chyba przyplątała, nie wiecie czy można clotrimazolum użyć? maść mam kurde no... -_-
a mi się jakas infkecja chyba przyplątała, nie wiecie czy można clotrimazolum użyć? maść mam kurde no... -_-
Myla Novak
Doli Ze sen z tym murzynskim knotem??.
Możesz smialo clotrimazol,stosowalam w ciazach obu.
A mi dziś robil cyto,ciekawe czy jest juz ok.
Możesz smialo clotrimazol,stosowalam w ciazach obu.
A mi dziś robil cyto,ciekawe czy jest juz ok.
Karina34
Margo a masz ten pokój rodzinny w pakiecie?
Karina Ty będziesz brała rodzinny? U nas 250€ za 3 dni, maz bardzo chce i chyba weźmiemy, mała wtedy bedzie z nami cały dzien no i rodzice itd bo tak to 2 osoby sie zmieszczą do sali.
Do 15 jeszcze daleeeeekoooo...
Jesli bede rodzic w tym szpitalu co Emily to moge wziąsc , cena tez taka była..., bo wtedy tez brałam .., na całe szczęście ...
A teraz po tym co było z Emily to nie jestem pewna bo nie maja kliniki dziecięcej tam, ale lekarze byli szybko .., bo kliniki nie daleko sa...
Ale moj gin robi cesarki w tej bez kliniki dziecięcej ...
Dlatego nie wiem ..
Bedzie cesarka bez żadnego Alle , ale gdzie to jeszcze 100% nie wiem ...
Myla najwazniejsze zeby dziecko było zdrowe , reszta jest drugorzędna ...
Miłego wieczorku :-)
reklama
Myla Novak
Karinka no oczywiscie ze najwazniejsze zdrowie. z Ksawerym też marzyłam o dziewuszce choc od poczatku bylam pewna ze bedzie chlopiec ale sie łudziłam jeszcze, oczywiscie jak juz sie okazalo ze to nie dziewczynka to kochałam z calego serca i zapomnialam jak to chcialam dziewuszke a teraz nie wyobrazam sobie ze zamiast mojego Ksawerka mogłaby być jakas dziewucha
Lei czyli mamy rozumiec iz była chyba dziewucha i troche byłas rozczarowana tym faktem?
Lei czyli mamy rozumiec iz była chyba dziewucha i troche byłas rozczarowana tym faktem?