reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Aylin, Asiorek, Vesunna kciuki za jutro:-)

Dziewczyny kolezanka otrzymala dzis telefon z kliniki ze musza ponownie jej pobrac badanie na kariotyp, zabraklo im krwi czy cos takiego.. czekala na wyniki juz miesiac.. wyniki meza ma a swoje nie.. wiec kolejne czekanie na wyniki pewnie 3 -4 tyg..kuzwa ale jak po miesiacu dzwonia ze za malo krwi? to wczesniej nie wiedza o tym..?

Jak myslicie czy w tym przypadku moze podchodzic do crio? wyniki meza sa prawidlowe....czy lepiej zeby znow odczekac miesiac?

Tabasia ja ostatnio u mamy zjadlam 13 pierogów ruskich.. i bylam taka ciezka ze nie umialam sie podniesc z krzesla he he :tak:

A ja doszlam do swojej wagi wyjsciowej i lekko waga poszla w gore.... :tak:

Myła zastisuj wszystkich mozliwych sposobów :-)

Trzymam kciuki za wszystkie jutrzejsze wizyty&&&& troche tego bedzie jutro :-) szybko po wiytach sie chwalcie

Takiegi smaka narobiłyście pirogami ze wracajac z miasta kupiłam soie ruskie i wiagnelam 8 bez zajaknięcia :-)
Też mam czasem napady glodu ale musze sie oszukiwać wodą

Hahaha Myla normalnie skandal :))
Obiecuje poprawe ;)
Na lapie rzadko siedze to dlatego. Ale lista swoja droga b.ladna :)

reklama
Do góry