reklama
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Aylin, Asiorek, Vesunna kciuki za jutro:-)
Dziewczyny kolezanka otrzymala dzis telefon z kliniki ze musza ponownie jej pobrac badanie na kariotyp, zabraklo im krwi czy cos takiego.. czekala na wyniki juz miesiac.. wyniki meza ma a swoje nie.. wiec kolejne czekanie na wyniki pewnie 3 -4 tyg..kuzwa ale jak po miesiacu dzwonia ze za malo krwi? to wczesniej nie wiedza o tym..?
Jak myslicie czy w tym przypadku moze podchodzic do crio? wyniki meza sa prawidlowe....czy lepiej zeby znow odczekac miesiac?
Tabasia ja ostatnio u mamy zjadlam 13 pierogów ruskich.. i bylam taka ciezka ze nie umialam sie podniesc z krzesla he he
A ja doszlam do swojej wagi wyjsciowej i lekko waga poszla w gore....
Dziewczyny kolezanka otrzymala dzis telefon z kliniki ze musza ponownie jej pobrac badanie na kariotyp, zabraklo im krwi czy cos takiego.. czekala na wyniki juz miesiac.. wyniki meza ma a swoje nie.. wiec kolejne czekanie na wyniki pewnie 3 -4 tyg..kuzwa ale jak po miesiacu dzwonia ze za malo krwi? to wczesniej nie wiedza o tym..?
Jak myslicie czy w tym przypadku moze podchodzic do crio? wyniki meza sa prawidlowe....czy lepiej zeby znow odczekac miesiac?
Tabasia ja ostatnio u mamy zjadlam 13 pierogów ruskich.. i bylam taka ciezka ze nie umialam sie podniesc z krzesla he he
A ja doszlam do swojej wagi wyjsciowej i lekko waga poszla w gore....
Myla Novak
Fanka BB :)
Doli napewno ze zima idzie toć ty bez tego tłuszczu to zamarzniesz kobito, trza się przygotować, w tłuszczyku troche odziać. Ja to sie ugotuje przy tych -19 z moim puchem
Myła zastisuj wszystkich mozliwych sposobów :-)
Trzymam kciuki za wszystkie jutrzejsze wizyty&&&& troche tego bedzie jutro :-) szybko po wiytach sie chwalcie
Takiegi smaka narobiłyście pirogami ze wracajac z miasta kupiłam soie ruskie i wiagnelam 8 bez zajaknięcia :-)
Też mam czasem napady glodu ale musze sie oszukiwać wodą
Trzymam kciuki za wszystkie jutrzejsze wizyty&&&& troche tego bedzie jutro :-) szybko po wiytach sie chwalcie
Takiegi smaka narobiłyście pirogami ze wracajac z miasta kupiłam soie ruskie i wiagnelam 8 bez zajaknięcia :-)
Też mam czasem napady glodu ale musze sie oszukiwać wodą
Myla Novak
najwidoczniej masz wersje letnią
Myla Novak
Tabasia no wstyd normalnie!!! Pani tworząca liste nawet sie na nią nie wpisała. Proszę naprawić ten błąd
fajnie ze możecie sobie tak podjadać... tez bym chciała...
Tia tylko nam dupki urosną aż starych ....
reklama
Myla Novak
Tabasia ty wez sie nie podlizuj mi tu ładną listą tylko marsz sie dopisać i to na różowo
Dygot a ja nie moge jeść a rośnie mi 2 razy szybciej... Jak to jest???? nie ma na tym świecie sprawiedliwosci
Dygot a ja nie moge jeść a rośnie mi 2 razy szybciej... Jak to jest???? nie ma na tym świecie sprawiedliwosci