reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Pat tanie nie są, kupiliśmy na promocji -można cos ustrzelić w marketach

kryja bardzo fajnie, sa lateksowe i maja strukturę skorupki jajka po malowaniu , na pudełkach jest podane na ile metrów starczą i w sumie zgadza się to, sa dosyć gęste ale latwo sie rozmalowują na 21 metrowy pokój zużyłam pół puszki zielonej i prawie dwie puszki tej jasnej, puszki po 2.5 l ( po 3 warstwy malowane )

dla porównania wzięliśmy tańszego Luxensa jak to capiło to dramat, kolor może fajny by był ale tak śmierdziało, że się oddychac nie dało a to był tylko fragment pomalowany

Dzień Dobry :tak:

ja tylko witam się po weekendowo , bo weny na więcej brak :-(

może potem jakąś złapie

puki co miłego dnia

oj Pat z tym malowaniem masz racje, dobrac kolor, kosztuje to sporo nerw, a ja jeszcze niezdecydowana jestem. Choc jak ostatnio malowalismy w sypialce to chcialam soczysta zielen a eM pokazywal jakas sama nie wiem, no i dlugo to trwalo zanim zdecydowalismy sie na wlasciwy kolor zielonego. Ja ostatnio bylam u kolezanki ktora wlasnie odmalowala pokoje dla dzieci i u chlopcow miala zestawienei bieli z czarnym i czerwonym, rewelka a u corki - kawa z mlekiem, pistacja i cos jeszcze, w zyciu bym sie na takie kolory nie odwazyla, ale jak zobaczylam u kogos to mi sie bardzo podobalo.
Babydast, wrzuc linka do emmaljungi, chcialabym zobaczyc czy cos ulepszyli/zmienili. Ciezkie te wozki i wielkie, ale jak mialo sie duze dziecko to sprawdzaly sie idealnie.

Amisiu, ty chyba bierzesz zastrzyki z fraxi lub claxenu, jak Ci idzie ich robienie, bo ja juz nie mam sily, straszne zrosty mi sie porobily, mialam poprosic interniste o zlecenie zeby pielegniarki mi porobily chociaz przez tydzien lub dwa, ale zostalam uziemiona z chora corka w domu :(

reklama
Do góry