reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Pat wspolczuje sąsiadów :/

Olusia ja mam windę, na 2 piętrze mieszkam ale pamiętam jak się winda zepsuła , mały miał chyba z miesiąc, nie byłam w stanie wynieść nawet na polpietro wozka ( ważył ok 13 kg ) i dopiero sąsiad mi pomogł, jakbym zostawiła to nie wiem czy bym go zastała z powrotem bo wiecie jak jest, klatka otwarta :/ a wozki kradną |:/

reklama
Pat inne oblicze powiadasz he he ...:tak: wiesz ja spokojny czlowiek jestem ale do czasu... w pracy nauczylam sie miec swoje racje, gadanie itp !!

Doli
wlasnie strach w ogole zostawic wozek na klatce bo ukradna.. ja u mamy mam tak ze wchodze do klatki i dopiero sa mieszkania ale z klatki wszystko widac na kortarz wiec zlodziej ma latwa okazje by sobie cos wziasc... dlatego boje sie troche zostawiac.. natomiast tam gdzie mieszkam to tym bardziej nie zostawie wozka na klarce... bedzie w mieszkaniu ! :tak:

Ja w pracy tez samych starszych ludzi miałam a i tak nie nauczylam się z nimi rozmawiać :D ale myślę ze wszystko się zmieni jak mi się będą w wychowanie dziecka wtrącać bo tego to i ja nie wyyrzymam :D

Aylin moj tez je lubi, z początku spadł z 3 razy ale szybko sie nauczył.. z początku podkładałam koce i puduszki pod łóżko

dygotka chyba jest takie łóżko pietrowe co się rozkłada na dwa :-)

Mamy pokój szeroki na 2,20 a długi na 4,5 metra taka kiszka . I takie łóźko to po rozłozeniu ma 1,9 metra więc lipa lekka bo miejsce zajmuje. A tak jak pietrowe bedzie to mozna jeszcze jakieś kosze z zabawkami pod ściana postawić.
Niestety uroki bloków.

U mnie w klatce to mieszka jedna rodzina z córka a tak to same wdowy. Masakra jakaś tyle że czysto i schlidnie i nie kradna nic. na szczęscie sąsiadki spoko i nie plotkuja i nosa nie wtryniaja w nie swoje sprawy.

takie łóxko chcemy
2.png

dygotka fajne, ja jednak bałabym się przy moim 3 latku takiego łóżka, bo wspina to sie wszędzie, gorzej z zejście, a teraz ma durne pomysły ze skakaniem hehehe :p

Ja jestem teraz na etapie wybory farb do mieszkania i mam ochotę rzucić laptopa -_- chcemy zrobić 2kolorowe ściany, mamy salon z aneksem kuchennym (salon wenge i kuchnia wenge z białym połyskiem) i sypialnia tez Wenge...i kompletnie nie wiem jakie kolory dobrać...:( :( :( :( :( jest tu ktoś kto ma super gust i się na tym zna ?:)

Pat ja mam teraz salon/pokój dzienny zrobiony od 2 miesięcy
farby beckersa-polecam 1 ściana za łożkiem olive green a reszta melon ( wygląda jak beżowy/kremowy ) wygląda to super, meble mam ciemny brąc i białe ( szafa i stolik rtv )
reszta mieszkania czeka na odmalowanie

Pat ja mam jeden pokoj pomalowany na zolty i lawendowy a drugi zolty i pomaranczowy.... podoba mi sie... :tak:

dygotka a nie boisz sie ze twoj maluszek spadnie ? chyba bym sie bala takie lozko miec w domu, przynajmniej jak sa malutke dzieci..hmmm;-)

Właśnie tez myslalam żeby w salonie zrobić cos albo z lawenda albo pomarańczem a w sypialni chciałam jakieś kolory dobrać żeby fajnie pasowało i dla nas i dla małego...szukam w mecie aranżacji ale są jakieś lipne...jak malowalismy mieszkanie rok temu przed przeprowadzka to myślałam że się porycze...bo kolory wyszły całki inne niż miały wyjść -_-

reklama
najlepiej kupic próbki i testować , bez tego mkiałabym dzisiaj siwy pokój bo na opakowaniu było takie ładne ;D

ja u dzieci będę robic żółto zielony pokój bo starszy syn chce zielony
a w kuchni chyba coś mocniejszego...

Do góry