reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

U nas antos na razie spi w naszej sypialni ale niestety musimy ja opuscic. przerabiamy pokój na pokoik dla dzieci. Łóżko kupimy od razu piętrowe żeby jeden koszt był bo inaczej nam 2 nie wejdą. na razie Antek będzie spał na dole a góra bedzie sobie czakac.
maluszke będzie spoał z nami w pokoju do momentu az bedzie spał cała noc a potem wyjedzie z łóżeczkiem swoim do Antkowego pokoju.

Normalnie kombinacje alpejskie z tym zeby jakos sie pomieścić. 4 osoby +kot na 50 m2.

A wózownia u nas tez w bloku jest ale hmm myszy tam grasuja i wilgocia jedzie wiec szkoda mi wózka.

reklama
U nas w bloku tez jest miejsce do przechowywania wózka, ale nie dość że klucz jest do tego pomieszczenia tylko u jednego lokatora (wiec jak on wyjdzie z psem na długi spacer to ja będę uziemiona) to do tego tam lokatorzy maja tez rowery, skutery itp...szkoda mi trzymać wózek w smierdzacej piwnicy dlatego będę musiała go trzymać w domu...wiec muszę szukać niewielki i lekki bo u nas windy lubią się psuć i ciągnąć wózek na 9pietro...i bez wozka wypluwam płuca...-_-
Kajka bądź dzielna i kciuki za dentyste !;)
Milia kciuki za wizytę !;)

dygotka polecam łóżka z Ikei, mamy to niebieskie z barierką jest super, przeniosłam syna w wieku 2 lat bo łóżeczko małe było :-D KRITTER Rama łóżka z dnem z listew - biały - IKEA

milia kciuki za wizytę :-)

kupiłam to łożeczko - białe teraz dla mojej niuni. Śpi w nim od pierwszej nocy i chyba zadowolona :)

U nas mieszkanko małe a poza tym mała miała i dostawkę i łóżeczko to wozek w domu byłby zbędny. My bedziemy maluszka w dostawce "trzymać" do czasu aż zacznie sie przemieszczać, potem te mozna do niej bok przykręcić ale to małe jest...takze albo bedziemy mieli drugie łóżeczko albo córcia będzie spała w takim wlasnie większym z barierka...dla dwulatki będzie dobre? :confused::confused:

to co doliores wkleiła mam. I moja 2 latka spi w nim. jeszcze ani raz nie spadła wiec chyba ok. A moja wedruje po całym łózku

Pat tam gdzie obecnie mieszkam to jest budynek 3 pietrowy i mieszkam na 2... u mamy w bloku mamy 4 windy i mieszkam wyyysoko...prawie pod chmurka he he :tak: windy jak windy lubia sie tez psuc.. ale z wozkiem tak wysoko bym nie szla.. bo nie dalabym rady... he he

No dlatego ja potrzebuje leciutki...mam blok seniorów wiec o pomoc tez nie mam kogo poprosić...ja to mam takich sąsiadów że mi do mieszkania zaglądają i jak raz bez psów wrocilismy to zagladali gdzie są psy i pytali czy sobie rady z nimi nie dajemy i oddalismy -_- jak dziecko się pojawi to juz w ogóle będą zagladac czy aby na pewno go nie bijemy i czy ma normalny dom...-_-

Pat ja bym sie odezwala zeby pilnowali wlasnych spraw i nie wpieprzali sie w czyjes zycie... ostatnio mam gadane, ale by wióry lecialy he he nie pozwolilabym im na to!

Aylin moj tez je lubi, z początku spadł z 3 razy ale szybko sie nauczył.. z początku podkładałam koce i puduszki pod łóżko

dygotka chyba jest takie łóżko pietrowe co się rozkłada na dwa :-)

Ja jestem z tych którzy starszej osobie uwagi nie zwrócą bo mi ich szkoda...chociaż czasem bym chciała ale bym miała wyrzutu sumienia :D mój M to tez tak grzeczny chłopak do starszej osoby tak nie powie...i tracimy na naszej uprzejmości :p

pat ale wszystko ma swoje granice i moze dlatego tak macie bo w ogole nie odzywacie sie! i oni to wykorzystuja! ... ja tez odzywam sie z szacunkiem do starszych osob ale bez przesady ! nie bedzie mi ktos wlazil w moje zycie brudnymi butami swoimi... tak czy siak ja bym sie odezwala grzecznie i po sprawie.. a jak by dalej bylo jak jest to byla by inna rozmowa!

reklama
Do góry